Celeb

Kulcsár Edina kikéri magának, hogy retusálta volna kisbabáját

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.06 | 10:18

A kommentelők szerint Kulcsár Edina kislányának arca nagyon megváltozott.

Fotó: RTL

Kulcsár Edina követői igen csak szemfülesek. Legutóbb Edina és férje nemrég indult valóságshowját kritizálták, most pedig egy fotót találtak szokatlannak.

Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyereke, akit Amarának neveztek el, májusban született meg, azóta pedig több alkalommal is megmutatták a világnak. Első fotójával a Story címlapján debütált, majd édesapja videoklipjében is láthattuk.

Kulcsár Edina most újabb fotót osztott meg a babáról, a kép alatt pedig azonnal beindult a kommentáradat, sokak szerint ugyanis Edináék retusálták a baba arcát.

Kulcsár Edina nem hagyta szó nélkül a kommenteket:

A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt, és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek. Legalábbis nálam mindegyik gyermekemnél ez így történt. Ez az egyik! A másik: az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal, és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!

A bejegyzést itt találod.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló