Celeb

Gal Gadot Wonder Woman ösztöndíjjal lepett meg egy fiatal lányt

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.07 | 07:55

A nagy eseményre a Hollywood Reporter Women in Entertainment elnevezésű jótékonysági reggelijén került sor.

Gal Gadot és Justin Timberlake. Fotó: Jesse Grant/Getty Images.

A négyéves Wonder Woman ösztöndíj a Los Angeles-i Loyola Marymount Egyetemre szól, és maga Gal Gadot jelentette ezt be, valamint adta a szerencsés lánynak, akiről mindössze annyi derült ki, hogy a neve Carla, forgatókönyvíró szeretne lenni, mindenkit lenyűgöz a környezetében, viszont nincs elég pénze, hogy egyetemi tanulmányokat folytasson. De a Wonder Woman ösztöndíjjal ez most már lehetséges. Az ösztöndíjat természetesen a színésznő adta át (de Justin Timberlake is ott volt), és beszédet is mondott, amiben ilyenek hangzottak el:

A mozivásznon én öltöm magamra Wonder Woman ruháját, de az életben ezek a fiatal nők az igazi szuperhősök. Rengeteg kihívással kell megküzdeniük, ami arra ösztönözi őket, hogy még többet tegyenek. Ők a jövő igazi vezetői.

Egyébként nem Carla az egyetlen nő, akit támogatnak, ő csupán az első, aki kézbe vehette az ösztöndíjat. Szép gesztus.

Gal Gadot Presents Wonder Woman Scholarship at The Hollywood Reporter’s Women in Entertainment 2017

Subscribe for Roundtables, Box Office Reports, & More! ►► http://bit.ly/THRSubscribe Stay in The Know With all Things Hollywood, Subscribe to THR News! ►► http://bit.ly/Sub2THRNews Gal Gadot presents the first ever Wonder Woman Scholarship at The Hollywood Reporter’s 2017 Women in Entertainment.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló