Celeb

Megdöbbentő, amit magyar szépségkirálynőnek át kellett élnie a Miss Universe-en

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.10 | 16:18

Három héttel a Miss Universe szépségverseny után hazatért Blága Tünde, a magyar szépségkirálynő - méghozzá csalódottan.

A Borsnak adott interjújában őszintén beszélt az átélt élményekről, kihívásokról és csalódásokról. Blága Tünde kifejezte örömét, hogy véget ért a verseny, ugyanakkor elárulta, hogy számára fárasztó volt a verseny és a folyamatos megfelelési kényszer. A külföldi szervezők gyakran változtattak a feladatokon, ami miatt úgy érezte, hiába igyekszik, esélytelen, hogy jól teljesítsen: hiányzott a profi versenyekre jellemző kiszámíthatóság, biztonság. Álmatlan éjszakákkal küzdött a fiatal szépség, folyamatosan pörgött az agya éjjel is.

Bár a részvétel lehetőségét hatalmas megtiszteltetésként kezeli, Blága Tünde nem érezte magát olyan jól, mint a korábbi versenyeken. A folyamatos, állandó változásokkal tarkított próbák és a hideg termek miatt folyamatosan feszült volt, és sokszor úgy érezte, hogy nincs igazság: más országok képviselőit előnyben részesítették.Mindez főként a médiaszereplésnél volt érzékelhető, például több interjút készítettek a nagyobb országokból érkező lányokkal. Bár Blága Tünde elmondta, hogy nem akar foglalkozni túlságosan ezzel, hiszen sikerült szoros barátságokat is kiépítenie, a kivételezés mégis érzékenyen érintette.

Az interjúból az is kiderült, hogy a szépségkirálynőt álmatlanság gyötri a verseny után is, és elismerte, hogy az alváshiánya az arcvonásaira is kiült.

Örülök, hogy végre vége.

– mondta a Borsnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló