Celeb

Adriana Lima nem vetkőzik többé

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 18:13

Adriana Lima komoly döntést hozott a karrerje szempontjából. A Victoria's Secret egyik leghíresebb modellje elhatározta, hogy többé nem veti le a ruháját "üres célokból".

Fotó: Getty Images for Victoria’s Secret / Matt Winkelmeyer

A 36 éves brazil modell 1999 óta a kifutók királynője, most azonban saját Instagramján jelentette be, hogy elérkezettnek látja az idejét, hogy egy korszak lezáruljon.

Kaptam egy telefonhívást, hogy forgatnának velem néhány szexi rövid videót, amit a közösségi médián osztanának meg. Annak ellenére, hogy korábban sok hasonló lehetőséget vállaltam el, valami most megváltozott bennem

– írja Lima.

Egy barátnőmmel beszélgettem, aki nem elégedett a saját testével. Ő ébresztett rá, hogy az életem minden napja arról szól, hogy a tükör előtt állva azt kérdem magamtól, hogy elég jó vagyok-e ehhez a munkához. Akkor döbbentem rá, hogy a nők többsége valószínűleg reggelente úgy ébred, hogy egy sztereotípiának akar megfelelni, amit a közösségi média és a divatvilág kreált meg.

A modell számára sorsfordító volt a gondolat, szándékai komolyságát az is tükrözi, hogy kijelentette, mostantól nem vetkőzik és nem adja a nevét a nőkkel szemben irányuló elvárások megerősítéséhez.

Túl kell lépnünk ezen, így nem lehet élni. Sem fizikailag, sem mentálisan nem egészséges ez az életmód, ezért úgy döntöttem, hogy váltok. Nem fogom levetni a ruháimat üres okokból.

Vajon ez azt jelenti, hogy a Victoria’s Secret kifutójának is búcsút mond mindörökre?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.