Celeb

Berki Mazsi tarolt boxban, ezt senki se várta

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.11 | 08:18

A vasárnapi Sztárbox döntőjében Berki Mazsi diadalmaskodott Dobos Evelin felett, ezzel megszerezve a női könnyűsúlyú bajnoki címet. Annak ellenére, hogy Evelin hősiességgel küzdött, végül Mazsi lendülete és hatékony kombinációi győzedelmeskedtek.

A két versenyző összecsapása már előzetesen kérdésessé vált, mivel Evelin betegsége miatt felmerült a mérkőzés elhalsztasának lehetősége. A színésznő azonban felgyógyult, és a szombati edzésen már készült a döntőre.

Az első percekben Evelin elsősorban védekezett, bár időnként ő is célba talált, Mazsi pedig látványos kombinációkkal dominált. A második menetben is folytatta lendületes támadásait, egy szabálytalanság miatt pedig figyelmeztetést kapott a bírótól. A harmadik menetre Evelin felgyorsult, és megmutatta tudását, de a negyedik menetben Mazsi uralta továbbra is a mérkőzést.

Annak ellenére, hogy a negyedik menetben Evelin látványos támadásokat vezetett, a bírók egyhangúan Mazsi győzelmét hozták ki, így ő nyerte meg a 2023-as Sztárbox bajnoki övet női könnyűsúlyban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló