Celeb

Justin Bieber mamája odáig van Selena Gomezért

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.11 | 19:52

Pattie Mallette, Justin Bieber anyukája igazán pozitívan nyilatkozott az énekesnőről. Úgy tűnik a Bieber-Gomez szerelmi történet feltámadt hamvaiból, a mama pedig zöld lámpát adott a fiataloknak.

Fotó: Getty Images / Michael Kovac

Mallette egy Los Angeles-i jótékonysági eseményen adott iterjút a People magazinnak.

Szerintem mindenki, aki megtapasztalja az igaz szerelmet nagyon sikeres az életben. Néha olyan sok félreértés és megjátszás van a hollywoodi álomgyárban, hogy különösen fontos, hogy legyen mellettünk valaki, aki fontos számunkra és törődik velünk.

Justin Bieber anyukája elmondta, hogy mindenben támogatja a fiatalokat.

A cukiskodó Selena és Justin még 2011-ben – Fotó: Getty Images / Jason Merritt

Nem sokat tudok a kapcsolatukról, Justin nem igazán szeret beszélni róla, de nagyon szeretem Selenát. Mindenben támogatom a fiamat. Ha ő szereti, akkor én is szeretem őt. Már találkoztunk, valójában egészen különleges kapcsolatunk van, nem mindennapi lány. A kapcsolatukról nem mondhatok semmit, az az ő dolguk

– folytatta Mallette.

Bár a Jelena-rajongók majd kiugranak a bőrükből, hogy a sztárpár ismételten egymásra talált, vannak, akik szerint Bieber nem elég jó az énekesnőnek, rossz hatással van rá. Hogy egy kicsit megvédjük a botrányairól híres énekest, nem árt felidéznünk, hogy Bieber egyre több nemes ügy mellett áll ki, például az iskolában zaklatott kisfiúnak is küldött Instagramon egy üzenetet, amiben támogatja a fiatal srácot:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló