Celeb

Ryan Reynolds a legjobb komikus idén, és a piros Deadpool latex alatt is van szíve

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.12 | 10:34

A Deadpool megformálója legújabb díját rákos gyerekeknek ajánlotta fel.

Ryan Reynolds / YouTube
Ryan Reynolds / YouTube

A 2016-os “Entertainer of the Year”, magyarul mondjuk az év legjobb komikusa, elismerést vasárnap este vehette az amerikai színész, a Deadpool-beli komikusi alakításáért, mely díj átvételekor megható beszédet is mondott. A mindenből viccet csináló, trollkodásairól hírhedt 40 éves Reynolds megemberelte magát, és olyan non-profit kórházaknak ajánlotta fel a díjat, amelyek rákos gyermekek gyógyításán fáradoznak:

A Make-a-Wish és a SickKids alapítványok rengeteget tesznek azért, hogy a beteg gyerekek szükségleteit betöltsék. Két barátomak is ajánlom a díjamat, akiknek Connor McGrath és Grace Bowen a nevük. Ők nem elvesztették ezt a csatát, hanem elkezdték, és ránk hagyták a folytatását.

Áprilisban veszítette el egy 13 éves rajongóját, akitől megrendítően búcsúzott: Connor McGrath jobb emberré tette Reynoldsot.

 

A Kritikusok díjának átvételekor azért csak sikerült megeresztenie pár poént a „teljes testét vörös kotonnal fedő”, „szex-pozitív szuperhős” bőrébe bújó színésznek, akinek szeptemberben született meg második gyereke, Blake Lively színésznőtől – számol be az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló