Celeb

Amanda Seyfried szerint a Mamma Mia második része ütősebb lesz, mint az első

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.15 | 18:13

A színésznő elmondása alapján jócskán van miért várnunk a musical második részét, ugyanis ha minden igaz, sokkal jobb lesz mint az első.

Fotó: Getty Images / Jun Sato

A Mamma Mia!: Here We Go Again forgatása éppen most fejeződött be, és bár Seyfried először skeptikus volt a folytatást illetően, a végeredményt imádja.

Ami azt illeti, mikor közölték, hogy készül a Mamma Mia 2 kicsit azt éreztem, hogy ez katasztrófa lesz. De nem! Csodás lett

– mesélte a színésznő az Entertainment Weekly interjújában.

Amanda még az új szereplőkről is elárult egy-két titkot, például a Lily James által megformált karakterről, aki nem más, mint Donna fiatalkoti énje. Igen, a film tele lesz visszautalással és flachback-kel.

Amint meglátjátok Lilyt a mozivásznon, azonnal Donna ugrik majd be róla. Donna, amikor még vad, szabad és fiatal volt, de valahogy belecsempészte azt a bájt, amit Meryl Streep kölcsönzött neki. Egészen különleges.

A színésznő élete forgatásának nevezte a munkálatokat, remek zenék, kitűnő társaság és rengeteg bolondozás jellemezte a film elkészítését, amit 2018 júliusában láthatunk először a mozikban.

Benne lesz például ez az ABBA szám is:

ABBA – Angel eyes

Here is angel eyes on Voulez vous


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.