Celeb

Ő volt az a gyönyörű nő, akit Diana hercegné elszeretett Dodi Fayed-től

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.17 | 13:22

Kelly Fisher elképesztően hasonlít Diana hercegnére.

Sokszor hallani arról, hogy Diana hercegné új kapcsolata Dodi Fayeddel mennyire felkavarta a királyi családot. Hiszen nem számítottak rá, hogy Károly herceg volt felesége nagyvilági nőként egy ilyen befolyásos férfi oldalán mutatkozik majd. Mindemellett pedig a Fayed családot a kulturális különbségek miatt sem fogadta tárt karokkal a királyi család.

Arról azonban csak ritkán beszélünk, hogy mi történt Dodi életében, mielőtt találkozott Dianával. Dodi Fayed és Kelly Fisher 1996 júliusában találkoztak egymással, amikor mindketten Párizsban tartózkodtak. Kelly-t ekkor a legnépszerűbb modellek egyikeként tartották számon, Dodi Fayed pedig milliomos üzletember volt. A két fiatal rövid idő alatt egymásba szeretett és már az esküvőjüket tervezgették. Ekkor került a képbe Diana hercegné.

Mire elég 3 nap Stockholmban? Tényleg minden annyira drága Észak-Európában, és milyen a rénszarvas szalámi? Ebből a videóból minden kiderül!

 

Kelly Fisher a Vanity Fair-nek adott interjújában elárulta, hogy jegyben jártak Dodi-val, ő egy jachton várta az üzletembert, amíg az egy másik hajón Diana hercegnével mulatta az időt.

Kelly akkor tudta meg, hogy viszonyuk van egymással, amikor a The Sunday Mirror paparazzifotókat közölt a csókolózó Dianáról és Dodiról.

Kelly a korszak egyik legígéretesebb modellje volt, az Armani, a La Perla és a Victoria’s Secret márkákkal is együtt dolgozott, karrierjét azonban feladta Dodi kedvéért, ezért nem is csoda, hogy amikor kiderült, hogy Fayednek viszonya van, Kelly Fisher beperelte a férfit. Pénzt viszont végül nem sikerült kiperelnie tőle, hiszen Diana és Dodi 1997. augusztus végén elhunytak.

Kelly 2007-ben férjhez ment, egy lánya született. Jelenleg Kaliforniában él és szoftverfejlesztőként tevékenykedik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló