Celeb

Ismerd meg Dream Kardashiant, az idei adventi naptár fénypontját

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.18 | 09:55

A celeb-családnál már nagyban fehér a karácsony.

Dream Kardashian cukiságban verhetetlen – legalábbis a reality show-család visszaszámlálós fotónaptárjának 17. napja ezt bizonyítja. Az ominózus képen Khloé Kardashian veszi kezelésbe a csöppséget, de ha az anyai örömök elé néző nagynéni nem boldogulna a helyzettel, akkor máris ott terem az ugrásra kész nagymama, Kris Jenner.

DAY 17 ?

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

A KarJenner karácsonyi kártyasorozat ezen elemén még Mary Jo Houghton, azaz M.J. dédi is ott pózol. A négy generációt felölelő fotó legifjabb tagja, a 13 hónapos Dream, aki Rob Kardashian és Blac Chyna gyermeke, már korábban is felbukkant, a kilencedik nap központi figurájaként nyújtja ki pici nyelvét.

DAY 9 ?

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Még a 13. képen azt láttuk, hogy Khloé tartja karjaiban, aki Tristan Thompson gyermekét hordja a szíve alatt. A 33 éves, kismamapocakot villantó reality sztár első babázására készül, akárcsak féltestvére, Kylie Jenner.

DAY 13 ?

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Kendall Jenner sem maradhatott le nőrokonai mellől az össznépi fotózkodásban: a modell a 12. napot csípte meg. Hanyatt vetve magát, vággyal telten néz a kamerába. Az adventi fotósorozatnak nagy hagyományai vannak a celeb famíliánál: csillogó, 3D-s és karneváli hangulatú széria is készült már az évek alatt, melyekhez képest az idei, hófehér felső-koptatott farmer-koncepció  elég letisztultnak nevezhető.

DAY 12

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Most Kim szervezte meg a fotózást, melyet Eli Linnetz vitt véghez:

Ebben az évben farmer-pólós verziót terveztünk, és nagyon édes lett a végeredmény. Nem volt könnyű összerántani a családot.

nyilatkozta a harmadik gyerekét béranyától váró Kardashian-West asszony.

A kis Dreamnek biztosan álom-karácsonya lesz, melyre szüleivel és ötéves bátyjával, King Cairóval készül.

Összegyűlünk nálunk; King nagyon várja már az ünnepet, lelkesen díszíti a fát, és az ajándékokról ábrándozik. Ebben már a húga is partnere, akit főleg a karácsonyi fények bűvölnek el. Nagyon jó móka vele kergetőzni, és már szavakat is mond. Szuper látni, ahogyan nyílik a kis egyénisége.

meséli Chyna, aki azt is elárulta, hogy kislányuk nemrég indult el, és már szalad is, említi meg a People.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.