Celeb

Paris Hilton szingli lett, kiderült mekkorát kamuzott a kétmilliós eljegyzési gyűrűjéről

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.28 | 09:55

Trükkös utat tett meg a húszkarátos gyémánttal ékesített ékszer.

Paris Hilton nem köntörfalaz tovább – a káprázatos gyémántgyűrű, mellyel januárban látványosan kérték meg a kezét, valójában egy promóciós megállapodás révén jutott a birtokába.

Chris Zylka színész egy luxus síelésen térdelt le az örökösnő elé, hogy feltegye a nagy kérdést. A dobozkában ott csillogott a kétmillió dollárt érő gyönyörűség. Viszont azóta Hilton szakított a vőlegényével, a gyűrűt pedig nem adta vissza neki, pedig az illendőség azt diktálná. Ekkor derült ki, hogy Zylkát jogosan nem is illetné az ékszer, ugyanis egy fillért sem fizetett érte.

De a menyasszony sem: a négy hónapig csiszolt, húszkarátos gyémánttal ékesített gyűrűt maga Hilton kapta egy ékszerésztől, ingyen és bérmentve, hogy a közösségi médiában reklámozza a készítőt. A 37 éves nő szerint az illetőnek ez kész haszon volt, ugyanis a híresség erős hirdetési felületnek bizonyult – több milliót is megspórolhatott általa. Egyértelmű, hogy esze ágában sincs visszaadni a gyűrűt a készítőjének:

Az enyém már. Hiszen ajándékba kaptam, de nem Christől.

Le is dolgozta az árát közben – rengetegszer csillantotta meg a közösségi médiában. A TMZ szerint ha az ékszerész vagy Zylka mégis követeléssel állna elő, akkor az ügy jó eséllyel a bíróságon fog folytatódni.

 

View this post on Instagram

 

Merry Christmas ❤️?

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló