Celeb

Mindenki megnyugodhat, JLo mégis kavar Drake-kel

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.31 | 17:00

A rapper és a nála 17 évvel idősebb énekesnő forró sztorija úgy tűnik, komolyodik.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Nagy port vert fel a napokban Jennifer Lopez és Drake közös átkarolós fotója, melyről itt írtunk. A képet mindketten egyszerre posztolták Instagramon, és azóta egy táncparketten való csókolózással is ráerősítettek a pletykákra. Pihenésük a Winter Wonderlandben pár forró felvételt is eredményezett:

A kommentek özöne között felmerült, hogy mi van akkor, ha a 47 éves énekesnő inkább előző pasijával, Casper Smarttal szeretne összejönni, és lehet hogy csak egy exet féltékennyé tevő projekt része ez a Drake-ölelgetés?

A kanadai rapper, aki idén töltötte be a 30-at, eddig sem panaszkodhatott, már ami az eddigi trófeáit illeti: Rihannával való szakítása után októberben Taylor Swift körül is legyeskedett. A #Draylor projektről már írtunk és most úgy tűnik, JLo van soron.

Láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. Valaki már kollaborációt is gyanított a két sztár közt, sőt – hogy JLo-n keresztül akar az ifjú rapper a nagy riválisának, P. Diddynek üzenni (aki az énekesnő korábbi exe) – fejtegeti a Mirror.

Egy közeli forrás szerint Jennifernek inkább Casperrel kellene újra összejönnie

Nagyon jó arc, és ezt JLo is tudja, csak most egy kis szünetre volt szükségük.

A kétgyermekes anya mindenesetre barátsághoz képest túl szorosan simul hozzá a nála 17 évvel fiatalabb sármőrhöz. Még ha csak egy közös klipre gyakorolnak, akkor is Oscar-díjas az a csók, amit előadnak egy tök üres tánctéren. Jen szerint Drake tisztelettel bánik vele, és teljesen elbűvölte a srác figyelmessége. Szeretné, ha 2017-ben a fiú megismerkedne gyermekeivel is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló