Királyi család

Így reagált Harry és Meghan a kilakoltatás hírére

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.04 | 13:18

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a házaspár szóvivője a napokban közölte, a windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt.

Az utóbbi időben a királyi család botrányaitól hangos a sajtó. Nemrég megjelent Harry herceg nagy port kavaró Tartalék című könyve is, amely hónapok óta tartja lázban a bulvár rajongókat.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

A brit királyi udvar a sorozatos kérések ellenére sem volt hajlandó semmilyen módon kommentálni a könyvből kiszivárogtatott állításokat. Most úgy tűnik, komoly lépésre szánták el magukat.

A házaspár szóvivőjének szerda esti bejelentése szerint

az udvar azt kérte, hogy “ürítsék ki” az épületet, ahová első gyermekük megszületése előtt költöztek a londoni Kensington-palotából.

Ugyan a házaspár már jó ideje nem lakik állandó jelleggel a tíz hálószobás, műemléki védelem alatt álló rezidencián, – hiszen három éve felhagytak a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával és Kaliforniában telepedtek le – a ház mégis az övék volt eddig. A házat esküvőjük után kapták ajándékba a tavaly szeptemberben elhunyt II. Erzsébet királynőtől.

Egy névtelen forrás szerint elképesztően fel vannak háborodva a döntés miatt – írja a joy.hu.

Megdöbbentette őket a döntés, úgy gondolják, hogy ez egy nagyon kegyetlen büntetés, amit egyáltalán nem érdemeltek meg, és úgy érzik, hogy ezzel a királyi család végleg el akarja őket tüntetni a képből

– mondta a nevét elhallgató, de a királyi családhoz közel álló forrás.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló