Királyi család

Dagad a botrány Harry herceg és Meghan körül: “Kib*szott szélhámosok”

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.19 | 14:48

A hercegi pár és a Spotify a közelmúltban adott ki egy közleményt, mely szerint megegyeztek abban, hogy idő előtt befejezik a közös munkát, amelyről még 2020-ban állapodtak meg.

(FILES) In this file photo taken on September 25, 2021 Britain’s Prince Harry and Meghan Markle speak during the 2021 Global Citizen Live festival at the Great Lawn, Central Park in New York City. – Britain’s Prince Harry has launched new legal action against one of the country’s biggest newspaper groups, a spokesperson said on February 23, 2022. (Photo by Angela Weiss / AFP)

A hírek szerint azért bontották fel a 20 millió dolláros, több évre szóló szerződést, mert a hercegi pár mindössze 12 epizódot gyártott le, ezzel pedig nem érték el a várt termelékenységi mércét, ahhoz, hogy megkapják a szerződésbe foglalt összeget.

A történtekre nemrég Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője a saját podcastjában kritizálta a sussexi hercegi párt.

Bárcsak részt vettem volna a ‘Meghan és Harry elhagyja a Spotify-t’ tárgyaláson. ‘A kibaszott szélhámosok’. Ez az a podcast, amit el kellett volna velük indítanunk

– mondta Simmons.

Egyik este be kell rúgnom, és el kell mesélnem annak a Zoom-meetingnek a sztoriját, amikor segíteni próbáltam Harrynek egy  podcast-ötlettel. Ez az egyik legjobb történetem.. Basszák meg. A szélhámosok.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló