Sztárok

Ekkor lesz Csollány Szilveszter búcsúztatása

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.08 | 16:48

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter ötvenegy évesen ment el.

A Magyar Torna Szövetség közleménye szerint Csollány Szilveszter budapesti búcsúztatóját február kilencedikén délelőtt 11 órakor, a Farkasréti temetőben, a ravatalozó előtti nyitott téren tartják. A nyilvános eseményen részt vevők a szertartás előtt egy szál virág elhelyezésével róhatják le kegyeletüket. A búcsúztatón a szervezők lehetőség szerint kérik a maszk használatát, a jelenleg hatályos kovid-protokoll és a család kérése miatt

személyes részvétnyilvánításra nem lesz lehetőség.

Az olimpiai bajnok tornásztól családja és barátai mellett a teljes sporttársadalom búcsúzik. A Magyar Torna Szövetség elnöke, dr. Magyar Zoltán mellett a család nevében Mórádi Zsolt, a család barátja emlékezik. Ezen kívül több fideszes politikus is beszédet mond.

Csollány Szilveszter december elején került kórházba,

majd lélegeztetőgépre, miután koronavírusos lett. Először Sopronban majd Budapesten próbálták meggyógyítani. Az 51 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász több mint egy hónapon át volt lélegeztetőgépen, mielőtt január 24-én meghalt volna. Csollány Szilvesztert Sopronban helyezik végső nyugalomra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.