Sztárok

Maradona halála emberölés lehetett

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.22 | 12:18

Maradona sok pénzt keresett, halála után alig találtak meg belőle valamit - mondja fiának ügyvédje.

A tavaly novemberben, hatvan éves korában elhunyt Diego Maradona ügyvédje, Matias Morla egy argentin tévéműsorban azt állította, hogy ügyfele természetes halált halt. Bár alkohol és drog nem volt a focista vérében, de pszichotróp gyógyszerek maradványait megtalálták a szervezetében. A Maradona nyolc éves gyermeke, Diego Fernando anyjával, Veronica Ojedával járó Mario Baudry ügyvéd szerint

több körülmény miatt is bizonyosra vehető, hogy Maradonát megölték.

“Az emberölés bizonyítottnak tekinthető. Minél jobban elhúzódik a vizsgálat, annál inkább gyengülnek a bizonyítékok. Más országban, más ügyészek mellett már börtönben lennének a bűnösök” – mondja Baudry. A bíróság csak most, három hónappal a halála után kezdte el átvizsgálni Maradona két iPhone-ját, amit Baudry nehezményez.

Az ügyvéd szerint a Maradonán élősködő slepp ellophatta

a sztár hetvenöt millió fontra becsült vagyonának jelentős részét: „egy lakás, egy régi ház és két autó mellett csak négymillió font maradt Maradona bankszámláján. Diego sok pénzt keresett, de az nem volt nála”. Az ügyészség egyelőre öt ember, köztük egy orvos ellen nyomoz, Maradona halálának ügyében.

The Sun

Nyitókép: Dominio público, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=41729153

 Nuus.hu

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló