Sztárok

Pam Dawber kitálalt: Robin Williams a leggusztustalanabb dolgokat művelte vele a forgatásokon

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.22 | 10:46
  • trendindex: 4

Azt állítja, hogy rendszeresen fogdosta őt a közismert színész, és olyan is volt, hogy meztelenül mászkált a forgatásokon.

Az Úr az űrből sorozat női főszereplője, Pam Dawber most megjelent könyvében azt állítja, hogy Robin Williams rendszeresen markolászta a mellét és a fenekét, és többször is meztelenül jelent meg a forgatáson.

Pam Dawber és Robin Williams. Fotó: Chris Weeks/Liaison

Nyilván kicsit más a helyzet ebben a konkrét esetben, mint más zaklatási ügynél: Robin Williams már négy éve meghalt, így nyilván nincs lehetősége megvédenie magát a vádakkal szemben.

via GIPHY

Dawbert, a most 66 éves színésznő azt írja, hogy sosem bántódott meg. Elismerte, hogy szatírkodott, és rendszeresen fogdosta őt, de azt is írta, hogy valószínűleg másokkal is ezt csinálta, de az egész annyira vicces volt.

Leírva ez megdöbbentően hangzik, de az az igazság, hogy mindig volt benne valami jámborság, és hát… azok a csillogó szemek. Egyszercsak úgy nézett rád, mint egy kölyökkutya, aztán megmarkolta a mellem, és elszaladt. És mindig megúszta. Végül is ilyenek voltak a hetvenes évek

– mondta a New York Timesnak Dawber.

Az persze nem világos, hogy miért pont most jött ki ezzel a történettel a színésznő. Robin William 2014-ben öngyilkos lett, és Dawber a fenti történtek ellenére szép emlékeket őriz Williamsről.

Én tényleg nagyon szerettem Robint, és ő is nagyon szeretett engem

– írta a kapcsolatukról a színésznő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló