Sztárok

Raktárba kellett vinni Korda György holmiját!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.20 | 18:55

Dobozokban őrzik Korda György és Balázs Klári holmijának jelentős részét.

Már több mint fél éve, hogy az énekes házaspár harminc év után elhagyta a Korda-villát, ám hiába elegáns és modern az új lakásuk, amely egy modern épület legfelső emeletén fekszik, a padlótól a mennyezetig érő ablakok miatt sokkal kevesebb helyük van arra, hogy elpakolják dolgaikat. Ezért a Blikk értesülése szerint Kordáéknak dönteniük kellett, hogy az életük során összegyűjtött emlékek, ruhák, könyvek, dísztárgyak és bútorok közül mit vihetnek új otthonukba. Ami nem fért be a modern lakásba, azt egy raktárba kellett vinni, Korda György pedig még mindig nem tudott megbarátkozni ezzel a helyzettel.

Mivel a házaspárnak egyetlen gardróbja van, az énekes sok ruhájáról és cipőjéről azt se tudja, hol van, és folyton arra panaszkodik, hogy soha semmit sem talál. A három négyzetméteres fürdőszoba sem túl tágas, de Korda szerint ez legalább azért jó, mert nem tud úgy járni, mint Sophia Loren, aki elesett a hatalmas márvány fürdőszobájában.

Balázs Klári amúgy elárulta: párjának nem csak bosszúságot, hanem sok örömöt is okoz az új lakás, amelynek hatalmas ablakain gyönyörűen besüt nap, Korda pedig sokszor szobabiciklizés közben gyönyörködik a kilátásban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló