Zene

Slim Shady halott, Eminem azonban új albumot dob a piacra

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.02 | 18:30

Eminem nemcsak józansága 16. évfordulóját ünnepelte, de rajongóinak óriási örömére bejelentette, hogy 2020-as "Music to be Murdered By" albuma után idén újabb lemezzel jelentkezik.

Fotó: Instagram / Eminem

A “The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)” című albumról már egy hónappal ezelőtt Dr. Dre is beszélt, de most vált hivatalossá a hír. Eminem 2020 januárjában szinte a semmiből dobta piacra utolsó albumát, a “Music to Be Murdered By”-t, ami azonnali sikert aratott, és a Billboard 200-as lista élére katapultált. A Juice Wrlddel közös “Godzilla” slágere pedig a Hot 100-as lista 3. helyéig jutott.

Most az 51 éves rapper kíváncsian várja, hogy Slim Shady “halálával” vajon felülmúlja-e ezt a sikert.

Egy NFL-es fellépése után egy rövid előzetes is kikerült az albumról, ami szatirikus hangvételben, true crime dokufilmek stílusában mutat be egy jelenetet. Egy bűnügyi riporter Eminem hírhedt alteregójának, Slim Shady-nek a haláláról tudósít. A klipben a riporter elmondja, hogy “a Slim Shady néven ismert szőke antihősnek összetett és sokat kritizált, nyelvtörő rímei miatt nem volt hiánya ellenségekből.”

“Ő nem barát, ő egy pszichopata. Ugyanezek a durva dalszövegek és ellentmondásos bohóckodások vezethettek végül a vesztéhez. Tartsanak velem, hogy újraalkossuk az eseményeket, amelyek Slim Shady meggyilkolásához vezettek” – mondja a videóban 50 Cent, aki egy rövid cameo erejéig tűnik fel benne.

Slim Shady 1997 óta Eminem alteregója (aki maga is Marshall Mathers alteregója). Ezt a karaktert Eminem gyakran ölti magára, főleg amikor legkeményebb szövegeit adja elő. A “The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)” várhatóan idén nyáron jelenik meg. Addig is íme a hozzá készült félperces kedvcsináló.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Marshall Mathers (@eminem) által megosztott bejegyzés

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló