Sztárok

A Nagy Duett élő show, buli hajnalig

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.23 | 11:36

Berki Krisztián is tolta a showt a siófoki Plázson.

A Nagy Duett hatalmas sikerrel zárult döntője után egy látványos élő showban újra találkozhattunk a tavalyi és korábbi szériák Nagy Duett sztárjaival július 21-én, a siófoki Plázson.

A július 21-i élő show házigazdája az egyik zsűritag, a Rádió 1 népszerű műsorvezetője, Cooky volt, és nem maradhatott el műsorvezető társa Berki Krisztián. Sőt, Cookey a műsorvezetés mellett a koncertshow után egy saját DJ szettel is szórakoztatta a közönséget.

A Nagy Duett élő koncertshow-n a 2017-es év győztes párja is énekelt Janicsák Veca és Simon Kornél, és még sokan mások a 2017-es és a korábbi évadok sztárjai közül. A koncerten igazi bulihangulat volt, a sztárpárok a műsorban elhangzott legnépszerűbb dalaikat adták elő.

Meglepetés produkció is várta a közönséget egy dal erejéig. Újra együtt énekelt Fésűs Nelly és Berki Krisztián, de a műsor történetében Nellynek nem csak @aberki jutott, hanem Kulcsár Edina is, így A Nagy Duett siófoki színpadán két hölgy is alkotott egy párt A Nagy Duett színpadán, hat olyan sztár is énekelt a koncerten, akik mind szerepeltek már a műsorban, de a bulin nem a megszokott párjukkal léptek fel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.