Sztárok

Jason Momoa az Amber Heard-Johnny Depp per legnagyobb vesztese?

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.29 | 16:18

Johnny Depp hosszú pereskedés után júniusban fölényes győzelemmel megnyerte az Amber Heard elleni pert.

Ezzel pedig kimondhatjuk, Amber Heard hazudott, amikor azzal vádolta Johnny Deppet, hogy bántalmazta őt. Mégis sikeresen elkaszálta a színész karrierjét, hosszú évekre. Depp megnyerte a pert, ezzel együtt pedig az életét és karrierjét is visszakapta, mindemellett pedig valószínűleg soha korábban nem voltak olyan hangosak a Depp rajongók, mint most.

Nem is csoda, hogy a pert követően a színész rajongói petíciót indítottak, hogy Amber Heard-öt írják ki az Aquaman című film második részéből. A petíciót jelenleg több mint 4,5 millióan írták alá.

Jason Momoa a Johnny Depp, Amber Heard ügy legnagyobb vesztese?

A petíciót követően a több forgatókönyv is felmerült. Teljesen kiírják Ambert a filmből, ami egyet jelentene azzal, hogy újra kell forgatni az egészet. Vagy pedig a lehető legkevesebb képernyőidőt kapta (ezt a stúdió megerősítette korábban), ez viszont azt jelentené, hogy Momoa szerelmi szála egyáltalán nem bontakozik ki a filmben. A stúdió viszont most azt tette, hogy igazából semmit sem tett, helyette inkább elhalasztották a film premierjét. A filmnek eredetileg ebben az évben kellett volna megjelentenie, majd eltolták márciusra, most pedig 2025. december 25-re halasztották.

A rajongók szerint ezzel a legnagyobb vesztes Momoa lett, aki ártatlanul szenvedi végig ezt az egészet. Valamint a rajongók, akik régóta várnak már az Aquaman 2-re, és még fognak is egy ideig.

Sokak szerint a stúdió egyszerűen abban reménykedik, hogy jövő decemberig elcsendesedik az ügy és végül nem kell tenniük semmit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló