Deluxe

Egyedülálló narancssárga zafír modellel emel szintet a Hublot

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.27 | 14:18

Ez a „fúziós művészet” a Hublot szerint. 

Megkezdődött az LVMH Watch Week, és a világjárványnak köszönhetően az év első watch show-ja online zajlik, mint az összes többi közelmúltbeli szakkiállítás.

2021-re a Hublot zafír burkolatú Big Bang új, színes változatát mutatta be. Az évek során az órásmesterek elsajátították a zafírkristályból készített, érdekes, átlátszó órák készítésének művészetét. Az átlátszó, a fekete, a sárga, a kék és a piros után a svájci óramárka egy mandarin színű zafírórát adott ki, amely enyhén szólva is feltűnő.

A Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire névre keresztelt órának egy teljesen új narancssárga színe van, amelyet a titán és a króm gyártási folyamatban történő alkalmazásával értek el.

Szellemének megfelelően a Hublot egy új kivételes újítást hozott létre azzal, hogy bemutatta a világ legelső narancssárga zafír óráját

– mondta Ricardo Guadaluope, a Hublot vezérigazgatója

Ezen felül bemutatott egy új, teljesen házon belül tervezett és gyártott tourbillon szerkezetet, amelyen a látványos, látható tárcsás oldalsó architektúra megalapozza az óra innovatív kialakítását. Ez a „fúziós művészet” a Hublot szerint.


A 45 mm-es áttetsző tok belsejében található egy új tourbillon, amelyet teljesen a márka tervezett és gyártott. Az automata szerkezetű MHUB6035 kerámia golyóscsapágyakkal és a Hublot legújabb fejlesztéseivel van felszerelve. A mozgó alkatrészek homokfúvott elemei gyönyörűen keverednek az óra narancssárga színével, így nagyon vonzó kinézetet kölcsönöznek neki.

72 órás teljesítménytartalékot kínál , de ezt már megszokhattuk a márkától. Az óráról csak 50 példány készül a Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire-ről, darabonként 169 000 dollárért, azaz 50 millió forintért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló