Deluxe

Deluxe: Roger Dubuis végre normális méretben mutatott be egy fantasztikus órakollekciót

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.10 | 08:18

Roger Dubuis svájci luxusóragyártó az innovatív anyagokból készült, rendkívül egyedülálló skeleton családjával, már bőven rakott le az asztalra.

Azonban az összes Roger Dubuis óra hatalmas méretű, átlagos házmérete 45 mm. Nem mindenki hordhat ilyen nagy órákat a csuklóján, ami azt jelenti, hogy a luxusmárka  jelentős ügyfélkört veszített.

De ez hamarosan megváltozik, mivel Roger Dubuis bemutatta legújabb Excalibur Spider 39mm-es kollekcióját, amely hihetetlen órák trióját tartalmazza.

Először valósították meg ezeket a tourbillonnal felszerelt modelleket kisebb, 39 mm-es méretben, amely egy teljesen új vásárlói kör számára nyit ajtót, és nagyobb piacot biztosít az Excalibur számára.

Az új, 39 mm-es órák triójában két Excalibur Spider Flying Tourbillon található, egy-egy férfi és női, valamint egy színes Excalibur Pirelli Flying Tourbillon.

Első az EX0815, amely fekete DLC bevonatú titán tokot kapott, gumibetétekkel, lakkozott 10 perces jelölésekkel az előlapon és fekete gumiszíjjal. Ezzel szemben a nőiesebb EX0816 egy 18 karátos arany tokkal és fehér szíjjal érkezik. Mindkét változat 88 darabra korlátozódik.

Az EX0817 Roger Dubuis és a Pirelli gumiabroncsgyártó együttműködéséből született darabja pedig ugyanazzal a fekete, DLC bevonatú titán tokkal, élénkpiros díszítéssel és betétekkel lett megálmodva. A többi Pirelli kiadáshoz hasonlóan ennek a verziónak a szíja is használt gumiabroncsból készül, méghozzá Pirelli verseny abroncsokból.

Ez a kiadás elég exkluzív, hiszen csupán 28 darabot készítenek belőle.

Mindhárom órát ugyanaz az RD510SQ szerkezet mozgatja meg, amely 60 óra járástartalékot kínál. Az árakat még nem mondta meg a gyártó.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló