Deluxe

Új Panerai modell érkezett: egyedi limitált darab, persze nem lesz olcsó

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.08 | 13:18

A limitált szériás Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition 3D nyomtatott titánium tokkal rendelkezik és 50 000 dollárba kerül.

A Panerai és a Brabus kiterjesztették folyamatos partnerségüket, és megjelentették a közös együttműködésük első időmérőjének folytatását, a Submersible S Brabus Black Ops Editiont. Az új Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition a második közös márkás óra, amely a két ikonikus márka együttműködéséből született.

A legújabb kollaboratív darab a tavalyi Black Ops Edition továbbfejlesztése, de rengeteg testreszabott elemet kap, amelyek megkülönböztetik a többitől, a kék és szürke árnyalatokat és egy különleges titán tokot, amelyet a DMLS nevű módszerrel készítettek.


A DMLS a 3D nyomtatás egy olyan formája, amely lézerrel alakítja át az erőteljes fémet összetett, könnyű szerkezetekké, és a Panerai ezt a csúcstechnológiás gyártási eljárást használta a Blue Shadow Edition 47 mm-es titán tokjának elkészítéséhez.

A robusztus és könnyű tokot a Panerai saját Carbotech anyagából készült egyirányú lünetta párosítja.

A számlap elrendezése nagyrészt változatlan marad a Black Ops Editionéhez képest, de a piros részleteket világoskékre cserélték az óceánok iránti tisztelgésként. Hasonlóképpen, az óra továbbra is a Panerai P.4001/s szerkezetét használja, amely történetesen az olasz óragyártó első szkeletonizált automata szerkezete, mely 72 órás járástartalékot kínál.

A Panerai Submersible S Brabus Blue Shadow Edition két szíjjal lesz kapható – egy fekete gumit és bőrt kombináló kétanyagú opcióval, valamint egy második mélykék gumiból készült változattal. A különleges kiadású időmérő mindössze 200 darabra limitált, ára 17 millió forintnak megfelelő
dollár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.