Deluxe

Deluxe: Ettől a Mercedes-Maybach modelltől garantáltan leesik az állad

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.24 | 14:48

A közelgő 'The Flash' című filmben Batman ezt a gyönyörű Vision Mercedes-Maybach 6 Conceptet fogja vezetni.

A DC sokat halogatott szuperhősfilmje, a The Flash forgatása végre elkezdődött, és az internet máris nyüzsög a forgatásról készült képektől. Bár a film középpontjában Flash áll, mint központi szereplő, számos más szuperhős is feltűnik benne, köztük Batman is. Míg Ben Affleck még egyszer utoljára visszatér Bruce Wayne szerepében, addig a másik denevérembert nem más, mint Michael Keaton alakítja majd, aki közel három évtizedes kihagyás után ismét megkapta a szerepet.

A The Flash forgatásán készült képek, nemcsak Keaton visszatérését erősítették meg, hanem egy érdekes részletet is elárultak. Úgy tűnik, hogy Keaton Bruce Wayne verziója egy Vision Mercedes-Maybach 6-ost fog vezetni a filmben.


A Vision Mercedes-Maybach 6 koncepcióként már 2016-ban bemutatkozott a Pebble Beachen. Ahogy a neve is sugallja, a koncepciójárművet a német autógyártó jövőképeként mutatták be az ultraluxus almárka számára. Annak ellenére, hogy a hosszú motorháztető azt sugallja, hogy egy hatalmas motor rejtőzik alatta, a Maybach 6 koncepciót elektromos autóként mutatták be, amelynek négy elektromos motorja minden kereket hajt, és körülbelül 750 lóerőt tud leadni.

Akkoriban a Mercedes elárulta, hogy a koncepcióautó kevesebb mint négy másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/órás sebességre, és több mint 200 mérföldet tud megtenni egyetlen feltöltéssel.

Úgy tűnik, hogy a filmben a választás a kabrióra esett, az autó többi része nagyrészt változatlannak tűnik az öt évvel ezelőtt debütált eredetihez képest. A koncepció legutóbb Drake tavaly nyáron megjelent Laugh Now Cry Later című klipjében volt látható. Nem ez az első alkalom, hogy egy egyedi Mercedes-koncepciót láthatunk majd egy DC-filmben. Az Igazság Ligájában a lenyűgöző Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo koncepció volt Bruce Wayne autója.

A Mercedes és a Warner Bros. Pictures közötti termék-elhelyezési megállapodás értelmében Wonder Woman is az akkoriban új E-vel közlekedett a filmben.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló