Deluxe

Deluxe: Itt a Roger Dubuis órája amely egyetlen kattintással testre szabható

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.15 | 10:48

Az autóversenyzés világában kulcsfontosságú, hogy minden egyes alkatrészt úgy tervezzenek meg, hogy moduláris kialakítással rendelkezzen, hogy gyorsan cserélhető vagy cserélhető legyen.

Egy verseny során a boxcsapat egy szempillantás alatt kicseréli a gumiabroncsokat és más alkatrészeket a versenyautóbón. Ez inspirálta a Roger Dubuis svájci óragyártót, hogy a neves gumigyártóval, a Pirellivel exkluzív együttműködésben megalkossa legújabb különleges kiadású időmérőjét. A két márka már korábban is együttműködött számos limitált kiadású darab bemutatásában, de legújabb közös időmérőjük a következő szintre emeli az óraépítést.

A legtöbb modern óra rendelkezik valamilyen gyorsan cserélhető rendszerrel a szíjakhoz. Az új Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli azonban egy új, egyedülálló gyorskioldó rendszert tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy viselője könnyedén cserélje a szíjat, a lünettát, sőt még a koronát is.

A Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli órája gyorsan átalakítható a teljes feketéből olyan színekre, amelyeket a Pirelli a versenyabroncsainál használ a különböző gumikeverékek jelölésére. Az úgynevezett versenykészletek, ezek a piros, fehér vagy kék színben kapható cserélhető alkatrészek teljesen megváltoztathatják az óra megjelenését. Az óra 45 mm-es tokja fekete DLC-bevonatú titánból, természetes pala felületű, és a Pirelli versenygyőztes gumiabroncsaiból készült gumi szíjjal párosul.


Az óra meghajtásáról az RD820SQ kaliber gondoskodik. A skeleton szerkezet a márka jellegzetes csillagformáját viseli, és 60 órás járástartalékot kínál. A Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli ára 76 000 dollár, és színváltozatonként csak 88 darab lesz elérhető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló