Deluxe

Deluxe: Íme Roman Abramovic 610 millió dolláros Solaris megayachtja

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.05 | 13:48

A szörny 140 méter hosszú, nyolc fedélzetből 48 kabinból áll, és olyan biztonságos, mint az Air Force One.

Roman Abramovics egy olyan ember, akinek sok drága játéka van! Ha ez lenyűgözött, akkor legújabb, 610 millió dolláros megajachtja ámulatba fog ejteni. Roman Abramovich nagyon közel áll ahhoz, hogy átvegye vadonatúj játékszerét, a Solaris megayachtot, amely nagyszerű társasága lesz az Eclipse-nek, amely a világ legnagyobb és legdrágább megayachtja.

A 140 méter hosszú Solaris 48 kabinból áll nyolc fedélzeten, 60 fős legénységgel és 36 vendéggel. Kétségtelenül ez a valaha épített legdrágább egyedi építésű szuperjacht. Julien Hubert jachtfotós, aki drónnal készítette ezeket a képeket, azt mondta, hogy ez az egyik legnagyobb jacht, amit valaha látott.

Határozottan a világ 15 legnagyobb jachtja között van

– mondta. Persze nagy érdeklődést váltott ki a kikötő körüli jachtközösségben. Mivel a Solaris a világ egyik leggazdagabb emberét és gazdag klikkjét fogja szállítani, a legmodernebb biztonsági rendszerrel rendelkezik, többek között radarvezérelt rakétaérzékelő rendszerrel, golyóálló ablakokkal és páncélozott védelemmel is.


Kíváncsi vagy, mi fér el abban a nyolc fedélzeten? A luxus kabinok, edzőterem, szauna, jacuzzi, számos pihenő- és szórakozóhelyiség adott. Drágább, mint az Eclipse, ami azt jelenti, hogy többet is kell nyújtania. A vendégek a Solaris fedélzetére 20 nagysebességű jet-skin vagy helikopteren pattanhatnak fel. A Solaris még nincs teljesen berendezve, de a Mail szerint Abramovicsot várják a fedélzetre, amint befejezte a nyaralását az Eclipse-en.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló