Életmód

Újabb halálos járvány jön? Baba Vanga jóslatai sötét jövőt jósolnak 2022-re

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.01 | 19:18

Az 1996-ban elhunyt bolgár származású jósnő a halála előtt látnoki képességeit használva megjósolta az emberiséget érintő legfontosabb mérföldköveket.

Baba Vanga a jóslatait évről-évre lebontotta, egészen 5079-ig. A jósnő számára a világraszóló hírnevet a 9/11-es amerikai terrortámadásról és Barack Obama elnökké választásáról szóló jóslatok hozták el.

Igaz nem mindig jöttek be eddig a jövendölései, például 2021-ben szinte egy sem valósult meg.

A tavalyi évre azt jósolta meg, hogy az amerikai elnök egy betegség miatt meg fog halni, az orosz elnök ellen pedig gyilkossági kísérletet fognak elkövetni, azonban egyik sem valósult meg, ahogy a rák ellenszerét sem fejlesztették ki.

Láttad már a legújabb videónkat? Ha nem akkor nézz bele, biztosan tudunk pár hasznos tippel szolgálni!

Az asszony 2022-re elég vészjósló világot ábrázolt, az év tele lesz természeti katasztrófákkal.

A jóslata szerint intenzív árvizek lesznek több ázsiai országban, illetve Ausztráliában is. De sokkal vészjóslóbb, hogy a bolgár jövendőmondó szerint egy újabb járvánnyal kell megküzdenünk.

Azt is megjósolta, hogy idén sok várost érinteni fog az ivóvízhiány, aminek politikai következményei lesznek, de Vanga szerint egy idegen invázióra is fel kell készülnünk, amiből szerinte semmit nem fogunk észre venni, ám a dolgok rosszvégre fordulhatnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló