Életmód

Tinder-témájú esküvő, jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.18 | 18:48

A partnerkereső oldalnak köszönhetik egymást, még szép, hogy behozzák a Nagy Napra.

It’a Match!

vált szállóigévé a Tinderes egyezés kifejezése, ami általában alkalmi jellegű egymásra találásokat szokott jelenteni. Ám van olyan, aki úgy emberére akadt a netes partner-keresőn, hogy még a házasság kötelékét is hajlandó újdonsült párjával meglépni.

Már nem ciki vagy titkolni való a tinderezés, még ha frigy köttetik, akkor sem. Akik ennek az app-nak köszönhetően jöttek össze, és tartósan terveznek, azok miért is ne fejezhetnék ki hálájukat közérthető formában?

 

View this post on Instagram

 

We met on tinder so it was only fitting to get these made for the wedding #swiperight #superliked #tinderwedding #brookelynn

A post shared by Doug Wenz (@dwenz21) on

A #TinderWedding hashtag alatt szépen szaporodnak a bejegyzések, 1700-nál is több párocska vállalta már be, hogyan fonódott össze kettejük sorsa. A randi alkalmazás visszaköszönhet a beállított fotókon, meghívókon, asztaldíszeken, kiegészítőkön és egyéb dekorációs tárgyakon.

 

View this post on Instagram

 

When you embrace your Tinder story! #ingridandross

A post shared by Fun Newcastle Celebrant (@monty_king_celebrations) on

Az igent mondott-kifejezést is a match váltja lassan fel

lánykéréskor, és már a megkötött házasságok harmada is a neten kezd bimbózni. Ingrid Garland nem vette komolyan a munkahelyén a kollégáját, Rosst, ám a Tinder mégis összeboronálta őket.

Egy reggeli céges míting után vetette oda a férfi, hogy tetszik neki a nő profilja. Ingrid akkor zavarba jött:

Miféle profilom?

Ross a Tinderre gondolt, mire a nő nevetve lecsapta, hogy reméli: a srác balra húzta – bár egyébként tetszett neki a munkatársa. Kiderült: kölcsönös a dolog, és szerencsére jobbra került a profilja.

Egy céges bulin elcsattant az első csók köztük, majd 2017 augusztusában megtartották a lagzit is. Most első közös babájukat várják, ám Rossnak már van egy nyolcéves lánya, korábbi kapcsolatából.

 

View this post on Instagram

 

Did you read my proposal story? Erick and I met on @tinder and slowly we’re finding out more and more of our couples did too! So on this Valentine’s we just wanted to say ?HAPPY VALENTINES DAY? you internet daters. We see you. It CAN work out. Also, a happy Valentine’s day to all of you who didn’t meet online. The best part of 2019, is it doesn’t matter where you met them. True love can happen anywhere these days ? ? Enjoy your date, your galentines dinner, or your solo chocolate adventure. No matter what you’re doing today, it’s a great excuse to eat a few more sweets than normal ? . . . #tinderlove #lovetinder #tindercouple #tinderwedding #tindermarriage #thankstinder #ctweddingphotographer #ctengagementphotographer #happyvalentinesday #ctphotographer #tinderengagement #walkerstudiosllc #WSfamilyforever #connecticutengagementphotographer #connecticutweddingphotographer

A post shared by Amy & Kay (@walkerstudiosllc) on

A násznép számára nyílt titok volt, hogyan gabalyodtak egymásba, ezért sem szégyelték a Tinderes dekort. De bárki előtt felvállalják a kalandos találkozásuk történetét.

Főleg az örömszülők szoktak szkeptikusan állni a kérdéshez, sokszor még mindig stigmának vagy tabunak számít a netes társkeresés.

Hol marad a személyes varázs, a meglepetés ereje, a ránk zúduló potenciális partnerek virtuális özönében? Itt már céltudatos Rómeók és válogatós Júliák vannak, akik máshogyan élik meg a romantikát, összegzi a Mashable.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló