Életmód

Imádják a magyarok azt az üzletláncot, mégis bezárásokra kényszerül

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.22 | 09:48

A Pepco nem az egyetlen cég, ami gondokkal küzd, a The Body Shop is bezárásokra kényszerül. Szerencsére csak az Egyesült Királyságban.

A The Body Shop hazai képviselete az alábbi megnyugtató üzenetet küldte a hír kapcsán: ” Magyarország egy franchise rendszerben működő piac, a franchise partnerekre nincsenek kihatással az egyesült királyságbeli piac történései. Magyarországon minden üzletünk továbbra is nyitva tart, zavartalanul működik, és vásárlóink továbbra is megvásárolhatják kedvenc termékeiket üzleteinkben és online.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Body Shop Official (@thebodyshop) által megosztott bejegyzés

A The Body Shop, a szépségápolási kiskereskedelmi lánc, csődeljárás alá került, és az Egyesült Királyságban működő 198 üzlet jelentős részének bezárásáról döntött. A vállalat közleménye szerint az egységek “több mint fele” továbbra is nyitva marad. Az intézkedés részeként a cég elbocsátja dolgozóinak mintegy 40 százalékát.

A csődeljárási megállapítása szerint a jelenlegi termékkínálat nem fenntartható, és átalakítás szükséges a cég növekedéséhez.

A The Body Shop Magyarországon jelenleg 10 üzlettel rendelkezik, és online platformon is elérhető. A magyarországi működést jelenleg nem érintik a bezárások.

Nemrég a Pepco is hasonló bejelentést tett.

Bezár a Pepco, nem tudtak nyereségesek maradni


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló