Életmód

Ez történik, ha gyerekek beszélgetnek egy 101 éves nénivel

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.24 | 09:35

A gyerkőcöket egytől-egyig sokkolja az információ, hogy egy 101 éves ember ül mellettük, de aztán feloldódnak és mindenféléről beszélgetni kezdenek.

Az egyik kislány azt kérdezi, hogy régen is késsel és villával ettek-e, erre Alice azt válaszolja, hogy sőt, még kanál is létezett az ő fiatalkorában. A néni mesél arról is, hogy amikor gyerek volt, még telefon és rádió sem volt, a kocsikat pedig lovak húzták.

A videóban szereplő kisfiú arra is kíváncsi volt, hogy Alice élt-e már, mikor háború volt, de az is kiderül, hogy korábban biológát tanított egy egyetemen, szabadidejében könyvet ír és társasjátékozik, valamint az is, hogy nagyon odafigyel magára és minden nap sportol, hogy fitten tartsa magát.

Kids Meet a 101 Year Old | Kids Meet | HiHo Kids

SUBSCRIBE to HiHo Kids: http://bit.ly/HiHoYouTube Watch More Kids Meet: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2etPlnTb9sXwY7EgbEdYcfpl4SOeek3_ About Kids Meet: Curious kids meet–and interview–people with particular points of view. Don’t forget to subscribe and follow us! Facebook- http://www.facebook.com/hihokids YouTube- http://www.youtube.com/hihokids Get HiHo swag here: http://bit.ly/BuyCut About HiHo Kids: Every kid – including the one inside each of us – needs imagination and curiosity about the world.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló