Ezo

Az Ikreknek összeáll a kép, a Nyilas felismer magában valami újat – napi horoszkóp 2024. március 16.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.16 | 10:00

Szombaton nagyon fontos információk juthatnak el hozzád, ha kellően figyelsz és nyitott vagy. Járj tehát nyitott szemmel és füllel, beszélgess minél több emberrel, mert talán az életedet befolyásoló hírt kaphatsz. Persze az is nagyon fontos, hogy kiszellőztesd a fejedet szó szerint is.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Kezeld a helyén az eseményeket, amelyek körülötted történnek! Mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le egy elmaradt telefonbeszélgetésről, késésből, győződj meg róla, hogy mindezt valójában mi okozhatta. Nem biztos, hogy az, amire elsőre gondoltál.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ahhoz, hogy beérjenek az elképzelések, idő kell, vagyis ne sürgess semmit – beleértve saját magadat is! Amit viszont megtehetsz, hogy a szabadban, a friss levegőn töltöd a szombat nagyobb részét. Mindegy, milyen az idő, szellőztesd ki a fejedet és az otthonodat is. Most az érdekes eszmecserék, az új információk is nagyon izgatnak.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szombaton szuper beszélgetésekben lehet részed. Kiszélesedhet a szellemi horizontod, és az eddig megválaszolatlan kérdésekkel kapcsolatban is „összeáll a kép”. Egész nap szívesen informálódsz, olvasod a híreket, hallgatod a rádiót. Jól teszed.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Szombaton talán több ajánlattal, lehetőséggel találkozol, mint általában, de ez ne tévesszen meg és főleg, ne csábítson könnyelműségre. Ne kötelezd el magad, várj még türelemmel, mivel a helyzet elég gyorsan változhat. Járj nyitott szemmel és füllel egész nap.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Bármit is terveztél szombatra, jó esély van rá, hogy nem úgy alakul a napod, ahogy szeretted volna. Talán elmarad egy program, vagy lemond a másik fél egy találkozót. Ha így van, a felszabaduló időt fordítsd magadra, és semmiképp se bosszankodj.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szombaton is az Ikrek jegyében jár a Hold, ezért nem véletlenül vágysz a szellemi táplálékra, jó könyvekre, kulturális élményre. Ezért ha a legjobbat akarod magadnak, és miért is ne tennéd, mindenképpen ütemezz be ilyen jellegű programot. Inspiráló beszélgetések, egy jó könyv, mozi, bármi jöhet.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehetséges, hogy valaki meg akar téveszteni, ezért legyél ma különösen óvatos! Figyelj a megérzésekre, mert azok megmutatják, ha valaki elhallgat előled fontos részleteket. A pletykákat is fogadd kételkedéssel. Egyáltalán nem biztos, hogy a valóságot tükrözik ezek a híresztelések.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Váratlan fejlemények adódhatnak, és közben előfordulhatnak szokatlan helyzetek is. Lesz ezek között azonban egy, amelyik ajtót nyit valamilyen lehetőség felé. Éppen ezért járj egész nap nyitott szemmel és  füllel, nehogy elsétálj az alkalom mellett. Érdemes egy barát vagy családtag szavára is hallgatni!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Szombaton olyan szellemi képességeidre is fény derülhet, amelyekről eddig nem is tudtad, hogy benned vannak. Egy váratlan szituációban ugyanis képes leszel olyan megoldással előállni, amely senki másnak nem jutott eszébe.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Szombaton sok időt tölthetsz információszerzéssel és megosztással. Mielőtt azonban teljesen odaszögeznéd magad a számítógép elé, menj ki a szabadba, a friss levegőre, akármilyen is legyen az idő. Az Ikrek Holdnál egyszerűen „kötelező” a levegőzés!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szellőztesd ki a fejedet – az Ikrek Holdnál ez egész biztosan jót fog tenni, így tudsz ugyanis rendet tenni a gondolataid között is. Ha kirándul, túrázik a hegyekben, akkor nem csak a tájra, hanem az egész életére nagyobb rálátást kap. Próbálja csak ki!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Olyan ötletek, elképzelések születhetnek meg körülötted, amelyekre érdemes felkapnod a fejed. Persze, fontos a realitás, de közben ne feledkezz meg a megérzéseidről sem, amelyek már eddig is annyi jóhoz segítettek hozzá.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló