Ezo

Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken – napi horoszkóp 2024. március 29.

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.29 | 10:10

Ne lepődj meg, ha túlcsordulnak benned az érzések. Nagypénteken a bolygók épp a mély érzelmeknek kedveznek. Merd kimutatni a környezetednek is mindezt, sőt, az sem baj, ha könnyekig hatódsz meg.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nagyszerűen alakul a nagypéntek számodra. A Hold nagyon kedvező fényszögeket kap, de ne lepődj meg azon sem, ha elöntenek az érzések, az érzelmek. Amikor a szeretteidre, a barátokra nézel, hálával telik meg a szíved, mert most igazán érzed azt a szeretet, ami körbevesz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Nagyon érzelmes napod lesz, de hát ennek most abszolút van helye és ideje. Ha már pénteken összegyűlik a család, most igazán örömteli találkozásban, mély beszélgetésekben lehet részed. A Hold segítő fényszögei igazán meghitté teszik ezt a napot.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken választanod kell két eltérő információ közül, hogy melyiknek adj hitelt. Talán érzed, melyik válasz a helyes, de az is lehet, hogy elbizonytalanodsz. Bárhogy is lesz, most az intuíciódat kövesd, mert az tűpontosan működik.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Uralkodó bolygód, a Hold pénteken csupa kedvező fényszöget kap. Napközben még a Skorpióban jár, ami érzékennyé és intuitívvá tesz, majd este átlép a Nyilasba, és lelkesedést, szenvedélyt hoz. Nagyon szép ünnepnap a mai, igazán hálás lehetsz érte!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha úgy érzed, valaki, akivel a kapcsolatod hűvösebb lett az utóbbi időben egyre jobban hiányzik, és sokszor jut eszedbe, akkor itt az ideje, hogy változtass a vele való hozzáállásodon. Óvatosan közeledhetsz hozzá, kipuhatolva, vajon ő is hozzád hasonlóan érez-e. Ha igen, tedd meg az első lépést!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Nehezen ismered be, mennyire szükséged van a pozitív visszajelzésekre a környezetedből. Jó, ha érzed az elismerést és a feléd áradó szeretetet is. Pénteken biztosan megkapod mindezt bőségesen a többiektől. Valaki kedves gesztussal lep meg.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Itt az alkalom, hogy valakivel kapcsolatban kicsit visszapörgesd az idő kerekét. A nagypéntek például remek lehet néhány félreértés tisztázására is. Tedd meg az első lépést, nem fogod megbánni! Ma mindenki engedékenyebb, békés hangulatban van.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagypénteken különös dologgal szembesülhetsz, amely még számodra is meglepetés lehet. Kiderülhet ugyanis, hogy valamivel kapcsolatban különlegesen pontosak a megérzéseid. A Hold a Skorpióban jár még, és nagyon jó meglátásokat jelez. Ráadásul igazán csodás élményre is számíthatsz.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csodás nagypénteked lehet, és az elmúlt napok rohanása után nagyon élvezed a békét, a nyugalmat, ami körbevesz. Egy bosszúság azonban mégis akadhat: lehet, hogy valaki egy kicsit túlságosan is beleüti az orrát olyasmibe, ami nem rá tartozik.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Igazán szép nap lesz a mai, ha picit el tudod engedni magad. Nem lehet folyton a kötelességeknek élni. Mutasd ki, amikor meghatódsz, amikor megérinti valami a lelkedet. Nagypénteken nagyon erős érzéseket jeleznek az égi folyamatok.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagypénteken igazán különleges képességed lehet arra, hogy a környezetedbe vidámságot csempéssz, és akár csak néhány kedves szóval is eloszlasd a viharfelhőket. Emiatt többen is lehetnek, akik neked öntik ki a problémáikat.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Még a szokásosnál is erősebb lehet benned az együttérzés másokkal szemben. Ez nagyon jó a környezetednek, de számodra picit terhes lehet. Vigyázz, ne engedd be túlzottan a negatív energiákat, inkább a pozitívakra törekedj. Azokat aztán vissza tudod adni a környezetednek.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.