Ezo

A retrográd Merkúr megbonyolítja az életedet – napi horoszkóp 2024. április 2.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.02 | 09:05

Kedden retrográdba fordul a Merkúr bolygó, s innentől bizony számítani kell kommunikációs problémákra. Vagy nem értenek meg a többiek, vagy elromolhat a tévé, a telefon, de az is lehet, hogy kissé összekuszálódnak a szálak benned. Fontos, hogy résen legyél!

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Nyilván nem könnyű visszarázódni a munkába, de remélhetőleg fel tudtál töltődni a húsvéti ünnepek alatt. Kedden, ha dolgoznod kell, a Bak Holdnak köszönhetően nagyon fegyelmezetten végzed el a feladatokat, ez pedig természetesen megkönnyíti a dolgod.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A húsvét véget ért, de a tavaszi szünet még javában tart az iskolákban. Ha vannak gyerekeid, kedden figyelj rá, hogy picit összerendeződjenek, és visszaálljon a napi rutin, a napirend. A nyár megtervezéséhez is ideális ez a nap.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Uralkodó bolygód, a Merkúr retrográdba fordul. Lehetséges, hogy várakoznod kell egy késés vagy meghibásodás miatt. Mivel ez nem ezek rajtad kívül álló történések, mindössze annyit tehetsz, hogy próbálod megőrizni a türelmedet. Felhasználhatja a „kölcsönbe kapott” időt, hogy olyasmivel foglalkozz, amit későbbre terveztél be.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Kedden váratlanul megnehezítheti a dolgod olyas valami, amire nem számíthattál előre. Könnyen lehet az is, hogy egyszerre kommunikációs problémáid is támadnak, nem érsz el valakit, vagy nem jut el hozzád egy fontos üzenetet. Az is lehet, hogy lemerül a telefonod.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Kedden ne tervezz eleve sok feladatot, mert így előzöd meg, hogy elégedetlen legyél magaddal. Kevésbé tudsz most olyan jól teljesíteni, mint ahogyan azt megszoktad: eleve kell idő visszarázódni a hétköznapokba, és a hátráló Merkúr sem könnyíti meg a dolgodat.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Kedden vélhetően változtatnod kell egy programon, méghozzá olyan okból, amire semmilyen ráhatásod nincs. Jöhet most egy kis újratervezés, amelynek során talán még az is kiderülhet, hogy a helyzet koránt sem annyira vészes, mint azt elsőre gondoltad.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Kedden a retrográd Merkúr téged is hátráltat, ugyanakkor a Bak Hold segít mindezt fegyelmezetten elviselni. Úgyhogy végeredményben az akadályok ellenére is tudsz haladni a feladatokkal. Új kihívás is jöhet a munkádban.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A föld-elemű bolygók dominanciája azt jelzi, hogy maradj a jelenben, és hallgass a józan észre. Az érzéseid most picit félrevihetnek. Ráadásul a retrográd Merkúr is bonyodalmakat jelez, amiket úgy védhetsz ki, ha higgadt és racionális maradsz.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Kedden könnyen lehet, hogy le kell mondanod, vagy át kell szervezned egy programot, mivel váratlanul, de sürgős üggyel kell foglalkoznod. A helyett azonban, hogy emiatt hagynád tönkretenni a hangulatot, igyekezz profin hozzáállni a helyzethez.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Kedden a tervek szerint valaminek a kezdete jönne el, de talán te is érzed, hogy az időközben megváltozott helyzet miatt nem biztos, hogy éppen most kellene belevágnod ebbe. Lépj vissza egyet, és gondold át ismét az egészet! Kedden kezd hátrálni a Merkúr, épp ezért is ez lenne a bölcsebb megoldás.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Kedden vársz valamilyen üzenetre, hírre, telefonhívásra, ami késik, és emiatt azonnal beindul a fantáziád. Olyasmit is belevizionálsz a helyzetbe, ami nincs is ott. Maradj inkább a józanság talaján! Hamar rájössz, hogy feleslegesen aggódtál.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha kedden kissé önbizalom hiányos leszel, az inkább köszönhető a környezeted befolyásának, mint a valós helyzetnek. Nézz mindenképpen magadba, és legyél bármilyen szigorú, látnod kell, hogy a dolgaid valójában a megfelelő irányba haladnak.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló