Ezo

A Rák fontos döntést hoz, a Kos elvarr néhány szálat – napi horoszkóp 2024. április 4.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.04 | 09:05

Csütörtökön a Vízöntő Holdnál jó ötleteink lesznek, a retrográd Merkúr pedig felkavarja az állóvizet.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma néhány szálat el kellene varrnod magad körül, melyek lehetnek elmaradt intézni valók, hivatalos ügyek, amiket rendezni kell. Ez nem kellemes, de jelentsen bármekkora terhet is, ne feledd, ezután ezekkel azután már nem kell foglalkoznod többet velük.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Valamit nagyon szeretnél, de egyszerűen nem látod, hogyan férhetne bele az idődbe. Ha alaposan átvizsgálod az időbeosztásodat, látnod kell, hogy a vállalt terhek közül van néhány, amit újra kellene gondolnod. Biztosan minden feladatod olyan, amit neked kell megoldanod?

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A retrográd Merkúr megnehezítheti, hogy a lényegre koncentrálj. Ha pedig elveszel az apró részletekben, ha mindenben főleg a negatívumot keresed, akkor könnyen lehet, hogy számodra ugyanaz a pohár félig üres, ami másnak félig tele.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma fontos döntéseket hozhatsz. Lehet, hogy te ki szeretnél lépni egy szituációból, de mindenki két kézzel visszahúzna oda, ahol vagy. Ha komolyan gondolod a dolgot, nem úszod meg azt, hogy kimozdulj a komfortzónádból és azt sem, hogy ellent mondj másoknak.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön egy hír, vagy egy esemény rádöbbenthet arra, hogy itt lenne az ideje egy számvetésnek, amely során végigböngészheted, mit sikerült elérned eddig és mit tervezel még a közeljövőben. Könnyen lehet az is, hogy a régebbi célok egy részét módosítanod kellene, mivel a körülmények közben megváltoztak.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Az utóbbi napok történései biztosíthattak arról, hogy minden rendben van a dolgaiddal, így elégedett lehetsz magaddal. Van azonban egy terület, ahol bármennyire is szeretnél, nem igazán te irányítasz. Kérdés, hogy ezt elviseled-e.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Lehet, hogy ma csapdában érzed magadat, mivel olyan követelményeket támasztanak veled szemben, amit nem tudsz, vagy nem akarsz teljesíteni. Lelkiismeretes vagy, ilyen a természeted, de azért nem kell hagynod, hogy kihasználjanak.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vannak olyanok a környezetedben, akik úgy érzik, hogy minden helyzetben joguk van ítélkezni feletted és a saját véleményükkel megpróbálni befolyásolni téged. Rajtad múlik, hogy mindezt hagyod, vagy inkább teszel ellene.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön jó ötleteid vannak, és ezeket szívesen osztod meg a környezeteddel, de nem biztos, hogy ezt minden esetben helyesen teszed. Vannak a környezetedben ugyanis olyanok, akik úgy érezhetik, hogy sikereiddel aláásod a pozíciójukat, így igyekeznek majd akadályozni a terveidet.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön egy megbeszélés során előfordulhat, hogy olyan kérdés is terítékre kerül, amelyhez nem szeretnél, vagy nem tudsz érdemben hozzászólni, így érdemes jó előre valamilyen jó indokot kitalálnod arra, miért maradsz passzív. Ilyen lehet egy jó témaváltás is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma úgy érezheted valakik közelében, hogy bármit mondasz, vagy teszel, valahogy nincs egészen a helyén. Hiába szeretnél jót tenni, valahogy mindig félremegy, balul sül el, hiába mondasz valamit jó szándékkal, félreértelmezik. Ha ezt látod, akkor inkább határolódj el a helyzettől.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben kénytelen leszel rögtönözni, vagy olyan dolgokhoz is hozzá szólni, amelyekről nincs elég információd. Megteheted viszont azt is, hogy simán csak elmondod, neked ehhez nincs hozzáfűzni valód, mert nem értesz hozzá.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.