Ezo

A Rák a belső iránytűjét kövesse, az Oroszlán szerencsés – napi horoszkóp 2024. április 6.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.06 | 10:15

Szombaton ritka szerencsés égi folyamatok hatnak ránk, és hoznak szép órákat, érzéseket, találkozásokat.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Halak Hold tesz érzékennyé mindenkit, ami nálad ráadásul türelmetlenségben nyilvánulhat meg. Az érzéseid megélésével nincs gondod, de nem szereted az önsajnáltatást, vagy ha valaki túlságosan átadja magát a nosztalgiának. A Vénusz, a szerelem bolygója a Kos jegyébe lépett: ha ismerkedsz, most bárkit leveszel a lábáról!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szombaton erős érzelmek törhetnek fel belőled, amit egy régóta fennálló és egyre csak hevülő kellemetlen állapot eredményez. Mivel azonban a közeledben sokan élik meg ugyanezt, érdemes lenne picit visszafogni ezeket, hogy ne legyen aztán egy banális dologból konfliktus.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Egy ismerős, vagy valaki a környezetedben manipulatív szándékkal közeledik hozzád, amikor meg akar győzni valamiről, vagy egy ajánlattal ismertet meg. Talán nincs mögötte rossz szándék és még az is előfordulhat, hogy számodra pozitív hatású lesz, amit hallasz, de azért légy óvatos. Ne higgy el mindent elsőre!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A te belső iránytűd mindig is remekül működött, és megmutatta a helyes utad, vezetett az életed során. Lehet, hogy újra erre kellene támaszkodnod, mert talán az elmúlt időszakban sokkal többet figyeltél kifelé, mint kellene. Kövesd ma azt, amit a belső hang súg neked és visszatalálsz hamar oda, ahová kell.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton igyekezz a jelenben élni és azokkal a dolgokkal foglalkozni, melyek a mindennapjaid részét képezik. Ne törődj a múlttal és ne aggódj a jövő miatt. Tedd a dolgod és meg fogod látni, hogy egyszer csak minden elkezd szépen elrendeződni körülötted úgy, ahogyan neked szükséged lesz rá. Nagyon szerencsésen alakulnak a dolgaid.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha valami újat szeretnénk, vagy újra kell kezdenünk valamit, akkor vissza kell térnünk a kályhához és az alapoktól ismét fel kell építenünk a dolgokat. A retrográd Merkúr ebben segít neked. Tanulva a múlt hibáiból most egy új kezdettel, betonbiztos építményt kezdesz el felhúzni.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ahogyan mindig, most is minden problémára van több kreatív megoldásod, a gondot valószínűleg az okozza, hogy eldöntsd, ezek közül melyiket alkalmazod. Lehet, hogy most valami újra, ki nem próbált dologra lesz szükséged. Ez főként egy magánéletbeli dologra, egy kapcsolatra értendő.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szombaton egy jelre vársz, ami segít egy fontos döntésben. Tartsd nyitva a szemedet és a füled, mert a válasz egy kevésbé érdekes beszélgetés során merülhet fel. Figyeld a levelezést és ne mulaszd el az üzeneteket sem. Ma befuthat az, amire vártál!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Megismerkedhetsz valakivel, aki sorsfordító hatással lehet az életedre. Nem feltétlenül szerelmi kapcsolatra kell gondolni, bár valóban az hozza a legnagyobb sorsfordulatokat. Egy futó ismeretségből, találkozásból lehet valami egészen más is.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudnál figyelni, mint a sajátodéra, sőt, most talán másokéra jobban. Neked erős és pontos az intuíciód, így ez aligha jelenthet nehézséget neked. Ha így teszel, új mederbe terelheted a pároddal való kapcsolatodat is.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton sok örömteli esemény lesz. Eltölthetsz egy kis kellemes időt valakivel, aki fontos neked, sőt, talán még egy közös felfedezést is tehettek együtt. Az is előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akit már egy jó ideje nem láttál.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szombaton érzeni fogod, hogy milyen sok embernek számít a véleményed. Többen keresnek fel, akik kikérik a tanácsodat ügyes-bajos dolgaikban. A dolog nem véletlen, hiszen a személyes példáddal bizonyítod nekik, hogy a döntéseid általában helyesek.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.