Életmód

Utolsó esély! – Még lehet olcsó jegyet venni a Tavaszi MondoConra

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.12 | 19:00

A Tavaszi Mondocon idén sem marad el.

Közeleg a tavasz, a kissé enyhébb idő, a szép napsütés és a virágok időszaka. Ilyenkor egyre többet mozdulnak ki az anime, a manga, a cosplay és az ázsiai kultúra szerelmesei is, aminek legjobban a Tavaszi MondoCon nyújt teret.

A Tavaszi Mondocon idén sem marad el, 2023 áprilisában is várják az anime, a képregények, a cosplay és a videojáték-rajongókat, valamint a sci-fi, fantasy műfajok kedvelőit a Hungexpón.

2023. április 29-én és 30-én rengeteg program közepette a Leet csapata is vár saját standdal, játékokkal, remek anime, gamer és tech termékekkel, akciókkal és sok-sok Nber itallal. Ha szívesen eljönnél, most érdemes jegyet venned, hiszen elindult a jegyelővétel, ahol jóval olcsóbban vehetsz belépőt a két napra.

A Tavaszi MondoCon 2023 kétnapos belépője április 14-ig 2000 forinttal olcsóbb.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Ha nem szeretnél lemaradni a rendezvényről, érdemes már most jegyet venned, hiszen elővételben április 14-ig kedvezményesen juthatsz hozzá. Április 15-től és a helyszínen a belépő ára már 8000 Ft lesz, most viszont még 6 ezerért juthatsz hozzá.

Kedvezményes jegyvásárláshoz kattints IDE!

Miért érdemes jönni?

Mert ezúttal rengeteg programmal, ázsiai kajával, cosplay-bemutatóval és versennyel, zenével, tánccal, kiállítással és vásárral várnak a Hungexpón. A nagyszínpadon többek között lesz animés kerekasztal, cosplay-verseny, K-pop tánc, tömegkvíz, sőt Fanszinkron-verseny is, meghívott színészvendégekkel. Szombat este a sztárfellépő: Kitade Nana. A vásárcsarnokban a legjobb anime és gamer termékek közül válogathatsz, de kipróbálhatsz játékokat is.

További információért látogasd meg a MondoCon hivatalos oldalát!

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.