Életmód

Ha szereted a hajókat a Brabus tuningolt szörnyetege a kedvenced lesz

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.04.13 | 11:18

A német tuningcbg kitett magáért: két V8, 900 lóerő, irdatlan végsebesség és gyönyörű kialakítás jellemzi az első hajójukat.

A német Brabus tuningcéget legtöbben arról ismerjük, hogy a gyári Mercedeseket sokkal gyorsabbá és brutálisabbá alakítja, azonban lassan 3 éve az Axopar Boats-cal egy díjnyertes finn hajóépítő vállalkozással összefogva elkezdték első közös projektjüket, ami most lett kész. Az árat nem ismerjük, azt csak a komoly érdeklődőknek árulják el, nekik meg úgysem számít majd.

A Brabus Shadow 900 Black Ops Limited Edition nevű hajó kétféle kivitelben, tetővel és anélkül érkezik. A hajót két 4,6 literes V8-as erőforrás hajtja majd, melyek összteljesítménye majdnem 1000 lóerő, egészen pontosan 2×450. Ez eszeveszettül sok.

A belső térben a Brabus vörös színei sok helyen köszönnek vissza, és ezt elnézve, biztosak lehetünk abban, hogy mindenből a legjobbat pakolták bele. A kormánykerék egyértelműen a tuningcbg autóit juttatja eszünkbe, és a kapitány számára az elektronikát sem spórolták le a hídról. Szénszálas anyagokból, fémből, és bőrből nem lesz hiány.

A 11 méter hosszú luxus-sporthajót nyár végétől lehet majd megvásárolni, ám hogy nem lesz belőle túl sok az biztos. Az elkészítése is iszonyatosan időigényes, hiszen csak a festése majdnem két hónapot vesz igénybe. A sebességét tekintve is felülmúlja a képzeletünket, hiszen a A 60 csomós azaz 111 km/órás csúcssebesség nem jellemző a vízi járművekre.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.