Életmód

Fiatalok, tippet adunk: Orbán ezzel szerzett először pénzt magának

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.15 | 16:45

Egy TikTok videóban fideszes vezető politikusok, beleértve a miniszterelnököt is, azt mesélték el, hogyan és milyen munkával keresték meg az első fizetésüket.

A videó érdekessége, hogy egy csoport fiatal előre megpróbálta kitalálni, milyen munkákról lehet szó.

Fotó: Orbán Viktor / Internet

 

Mezőgazdasági termelő szövetkezetben diákmunkán dolgoztam először, valahogy 10-11-12 éves koromban, ahol hagymát kellett válogatnom. Majd utána az etyeki állami gazdaság szőlészetében kacsolásért – szintén diákmunka – az volt a második jövedelmem

-mondta Orbán Viktor.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje gimnazista korában egy telefonközpontban vállalt munkát. Németh Szilárd már hatodikosként szeretett volna egy magnót, és ennek érdekében a Dimitrov MGTSZ területén gazolt és krumplit szedett, hogy összegyűjtse a szükséges összeget.

Kubatov Gábor egy gyárban szerzett munkatapasztalatot, míg Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője, érettségi után képesítés nélküli nevelőként dolgozott egy 18. kerületi általános iskolában.

A diákok nagyon mellé lőttek: Orbánt újságkihordónak gondolták, Szentkirályit egy biciklikölcsönzőbe képzelték, Németh Szilárdot szakácsnak nézték, de a legmenőbb munkát Deutsch Tamásnak adták: tippjükre, DJ volt.

 

@viktor_a_tiktokon És neked mi volt az első munkád? #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #SzentkirályiAlexandra #KubatovGábor #NémethSzilárd #DeutschTamás ♬ Up and Away (Vocalese) – GHOSTLAND


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Horoszkóp
Horoszkóp 2024. május 20.
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 20.