Horoszkóp

Nagy felismerések, sorsszerű fordulatok – napi horoszkóp 2024. április 21.

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.21 | 10:00

Vasárnap pontos a Jupiter-Uránusz együttállás. A mai napon olyan események veszik kezdetüket, amik nagy hatással lesznek ránk, akkor is, ha csak később mutatják meg jelentőségüket. Napi horoszkóp.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai napon pontos a Jupiter-Uránusz együttállása, ami hatalmas felismeréseket, véletlenszerűnek tűnő fordulatokat hoz, és egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Ma töltődj, pihenj, és figyeljen befelé is, a hirtelen támadó ötletekre.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap a te jegyedben áll együtt a Jupiter és az Uránusz, de nemcsak a mai napon, hanem egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Most olyan események indulhatnak el, amik az egész életedre hatással lesznek, akkor is, ha elsőre nem látszódik a jelentőségük. Figyelj az intuíciódra!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hiába érzel fáradtságot, enerváltságot, mozgásra szüksége van a szervezetednek. Vegyél hát erőt magadon és mozogj, lehetőleg minél aktívabban. Azt fogod tapasztalni, hogy nemhogy nem fáradsz el, de azt érzed, egyre csak töltődsz és töltődsz. Ez a a vasárnapod nagy trükkje!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap egy helyzetben nagyon erősen kikívánkozik belőled a vélemény, de számolj azzal, ha engedsz a csábításnak, azzal kiszabadítasz egy szellemet a palackból. Könnyen lehet ugyanis, hogy amit mondasz, végül nagy vihart kavar.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveidnek. Talán ez a dátum lesz az, melyet érdemes megjegyezned. Lehet, hogy azonnal nem látszik az események jelentősége, de később majd megmutatkozik.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap az Univerzum jeleket küldhet ön felé a környezetében zajló eseményeken keresztül, vagy az embereken keresztül, akik kapcsolatba kerülnek önnel. Az már az ön feladata, hogy megfejtse ezeket! Figyeljen jól, legyen nyitott és ne feledje, gyakran ami előttünk van, az nem pontosan az, aminek látszik.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap, a Jupiter-Uránusz együttállás idején ráláthatsz egy összefüggésre, különösen akkor, ha nem csak a felszínt figyeled magad körül, hanem megpróbálsz a dolgok mögé is belátni. Kérdezősködj, beszélgess és légy nyitott az új információk befogadására.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap valaki manipulálni akar majd, de veled ez nem fog menni. Ügyelj ugyanakkor arra, hogy mikor visszavered a támadást, akkor légy tapintatos, kíméletes, de egyben határozott is. Mindenképpen neheztelni fog rád az illető, de ezzel nem kell törődnöd.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Most hajlamos leszel a szokottnál keményebben fogalmazni. Sőt régi ügyeket is felhánytorgathatsz, ami garantáltan vitába torkollik. Ehelyett inkább kérdezz! Ha őszinte odafordulással beszélgetsz a másikkal, akkor egészen biztos megnyílik neked.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap nagyon erősen megszólal a belső hangod. Egy megérzés bukkanhat fel a tudatodban. Ne vedd félvállról a dolgot! Az életedben most egy nagy változás készülődhet, egy gészen új lehetőség épp befordulni készül a sarkon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap a gondolataidat egy körvonalazódó terv, egy sugallat kötheti le, amely elindíthat téged egy új úton. Bármi is legyen ez, figyelj a most felmerülő részletkérdésekre. Lehet, hogy most alkotod meg azt a jövőt, amely majd mindent megváltoztat körülötted.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon erős intuíciót tapasztalhatsz a Jupiter-Uránusz együttállás idején. Relaxálj ma, és ha szoktál meditálni, ma is keríts rá sort. Nagyon jó, előremutató gondolataid lehetnek. Legyél ma sokat azokkal, akiket szeretsz.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló