Horoszkóp

A Rák meghatódik, a Skorpió nagy hatással van valakire – horoszkóp 2024. május 5.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.05 | 10:00

Vasárnap Anyák napját ünnepeljük, reméljük sokunknak része lesz szép pillanatokban. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap a Hold már a Kos jelébe lép, ahol már a Mars is tartózkodik. Ez alaposan feltüzeli a hangulatot. Olyan vehemenciával veted bele magad mindenbe, ami külső szemlélőnek picit sok is lehet. Kerüld a nagy teátrális jeleneteket, túlzásokat! Az Anyák napjáról viszont ne feledkezz meg!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap, teljesen meglepő módon ellenállással találkozhatsz egy ügyben, de hogy megértsd, mi van e mögött, érdemes megfejtened, mi mozgatja az illetőt, akivel szembekerültél. Az okokat megértve pedig hozzá igazíthatod a stratégiádat is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap légy kedves, együttműködő és mutasd ki az érzelmeidet a környezeted felé. Néha ugyanis egy egyszerű gesztus, néhány szó többet ér mindennél. Szinte gyógyító erővel hat. ha így teszel, meg fogsz lepődni, milyen sok embernek van körülötted erre szüksége.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap, Anyák napján remélhetőleg lesz alkalom családi köszöntésre. Neked nagyon fontosak a hagyományok, de még annál is fontosabbak az érzelmi szálak, kapcsolódások. Ha te magad is anyuka vagy, akkor most garantáltak a megható pillanatok.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne hagyd, hogy bármi is kizökkentsen vasárnap a nyugalmadból, utólag ugyanis kiderülne, hogy teljesen felesleges volt idegeskedni. A kulcsszó, a türelem. Várd meg az időt, amikor kényelmesen, felesleges körök megtétele nélkül is reagálhatsz az eseményekre.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap választanod kell egy igen ígéretes lehetőség és a megszokott napi rutin között, de a választás nem lesz annyira könnyű, mint az elsőre látszik. A lehetőség ugyanis bizonytalansággal és kockázatokkal jár, míg a megszokott dolgaid nyugalommal és biztonsággal csábítanak. A kérdés az, hogy melyik verzió értékesebb most számodra.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma végig kell gondolnod, hogy egy véleményedet, vagy az akaratodat mennyire erősen szeretnéd képviselni, ugyanis komoly ellenállásba, véleménykülönbségbe is ütközhetsz és mérlegelned kell majd, meddig mész el. Most a béke többet ér.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Ma többet nyomnak a latban a szavaid, mint gondolnád. Azzal is komoly befolyással leszel, ha elmondod, miben hiszel, hogyan vélekedsz bizonyos dolgokról. Még ha valaki nem is ért veled teljesen egyet, annyit mindenképpen el tudsz majd érni, hogy felhívod a figyelmét arra, nem csak egy álláspont létezik.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ha hiszel valamiben, állj ki mellette még akkor is, ha a környezetedben nem mindenki gondolja azt, amit te. Ráadásul ma még egy támogatód is akadhat egy nem várt helyről és ez megerősíthet téged, hogy jól gondolkodsz a világ dolgait illetően.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A jellemed és a hozzáállásod egyre több embernek jelent példát a környezetedben, ami azt jelenti, különleges jelentősége van annak, amit mondasz, vagy teszel. Ma különösen fontos lehet, hogy milyen példát mutatsz a többieknek.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap még te is elérzékenyülhetsz, pedig nem vagy az a szentimentális típus. Nagyon szép napot ígérnek a csillagok, és nemcsak érzésekből lesz sok, hanem jó beszélgetésekből is! Használd ki ezt a csodás napot.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Az, ahogyan te éled az életed, igen nagy hatással van a környezetedre és talán te magad sem vagy ennek mértékével teljesen tisztában. Ma légy felelősségteljes, amikor valaki a véleményedre, vagy a tapasztalataidra kíváncsi.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Kórházba került Ian McKellen
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 18.