Horoszkóp

Izgalmas találkozása lesz a Halaknak, a Skorpió nyerhet valamit – Horoszkóp 2024. május 10.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.10 | 09:05

A pénteki nap nagyon szerencsésen alakul, köszönhetően a kedvező fényszögeknek. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? Napi horoszkóp.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Pénteken kedvező és kedvezőtlen fényszöget is kap a Hold. Délelőtt az idő szorítását érezheted, lehet, hogy picit sűrűbben alakul a délelőtt, mint tervezted. Délután viszont nagyon jó sugallataid támadhatnak!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ez a nap tartogat a reggeli, délelőtti órákban néhány kihívást. A Szaturnusz helyzete mutatja, hogy bizony lehet néhány akadály, ami miatt végül kapkodnod kell. Este viszont szép pillanataid lesznek, harmóniában érzed magad a környezeteddel.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken egy nagyon érdekes, sőt lebilincselő pletyka juthat el hozzád, méghozzá annyira meggyőző módon, hogy még te is, aki általában nem szereted az ilyen fajta híresztelést, is könnyen hajlasz arra, hogy hitelt adj neki. Azért légy óvatos!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Elképzelhető, hogy most minden porcikád tiltakozik az ellen, hogy megtegyél valamit, vagy részt vegyél egy előre leszervezett programon. Érdemes lenne erőt venned magadon, mert amit elmulasztasz, az talán fontosabb annál, hogy ilyen könnyen kihagyd.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken el kellene gondolkodnod azon, hogy egy kicsit könnyíts a saját életeden. Nem létezik, hogy minden munkát, amit elvállaltál, vagy beterveztél, neked kellene megcsinálni. Egy kis átszervezéssel egészen másképpen alakulna a napod és még saját magadra is jutna időd.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Pénteken, ha picit félre teszed a fenntartásaidat, csatlakozhatsz egy csoporthoz, ahol több érdekes emberrel ismerkedhetsz meg és olyan témákban szerezhetsz ismereteket, melyek mindig is nagyon érdekeltek. Igazán izgalmas beszélgetésekben lesz részed.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma több okból is okod lehet a vidámságra. Eltölthetsz egy kis kellemes időt valakivel, aki fontos számodra, sőt, talán még egy közös felfedezést is tehettek együtt. Az is előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akit már egy jó ideje nem láttál, de annak is van esélye, hogy valamilyen különleges inspirációban lesz részed!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Pénteken valamilyen formában pénz állhat a házhoz, amely talán egy visszafizetett kölcsön, vagy valamilyen szerencse okán történhet meg. Az is előfordulhat, hogy egy váratlan lehetőség toppan be az ajtón, amelynek nagyon nehéz lenne ellenállni. Lehet ez hirtelen jövő szerelem is!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Érhetnek pénteken meglepetések… Valaki a környezetedben alaposan meglephet azzal, hogy új oldaláról mutatkozik meg. Talán az illető nagyon közel áll hozzád és valamilyen kreatív meglepetéssel készül, de az is az eshetőségek között van, hogy valakinek a viselkedése változik most meg egy csapásra.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Pénteken felkeltheti az érdeklődésedet valaki, aki talán egy távoli helyről érkezett, de az is lehet, hogy egy tőled nagyon eltérő álláspontot képvisel, vagy az életvitele számodra igazi különlegesség. Légy nyitott vele kapcsolatban és igyekezz megtudni róla, amit lehet, mert ebből magadnak is hasznos dolgokat meríthetsz.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Pénteken egy kapcsolatodban változás állhat be. Ez lehet pozitív, vagy negatív elmozdulás is. Lehet, hogy valaki még közelebb kerül most hozzád, de az is lehet, hogy egy lépést te teszel meg hátra, mert a másik úgy viselkedik, hogy nem marad más lehetőség.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Pénteken valaki olyannal hozhat össze a sors, akit érdekesnek és izgalmasnak találsz. Lehet, hogy egyszerűen csak valamely témában nagyon is egyezik a véleményetek, vagy az álláspontotok. És az is, hogy ez egy romantikus kapcsolat lesz.

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló