Horoszkóp

A Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után – Horoszkóp 2024. május 16.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.16 | 09:05

Csütörtökön a Merkúr már a higgadt Bikában jár, és higgadttá teszi a gondolkodásunkat. Napi horoszkóp következik minden csillagjegynek.

Fotó: freepik.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Csütörtökön nagy lesz benned az elhivatottság, hogy másokat vezess, tanácsokkal láss el. Előfordulhat azonban, hogy minden jó szándékod ellenére valaki nem úgy reagál minderre, mint feltételezed. Ne légy emiatt frusztrált!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Lehet, hogy nehéz időnként pozitívan látni a dolgokat, de hidd el, az ügyeid a megfelelő úton haladnak, éppen csak most egy kicsit göröngyössé vált az útfelület. Hamarosan kisimul minden. De mi lenne, ha egy kicsit ellazulnál addig is? Ma lesz rá lehetőséged!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ha egyedül akarsz mindent megoldani, könnyebben elbukhatsz, mintha mindezt egy csapat tagjaként végzed. Ma egy ügyben megtapasztalhatod, milyen nagy lehet a közösség ereje. Együtt bármit elérhettek!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Bizony itt az ideje, hogy bizonyos dolgokban a saját fejed után menj. Nem kell hagynod, hogy mások befolyásolják az életedet és hozzanak meg helyetted olyan döntéseket, melyeket egyedül neked kellene meghoznod. Ma állj fel és indulj el a saját utadon.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Csütörtökön egy közeli ismerős, vagy barát felől hallasz, olyanról, aki már egy ideje nem sok hírt adott magáról. Most pedig megtudod majd, hogy egy nehéz időszakon jutott túl és szüksége lenne a segítségedre, tanácsodra. Tegyél meg, amit tudsz, de a pénzügyekben légy körültekintő!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha olyan úton jársz, amely közben nem élvezed magát az utazást is, akkor talán módosítani kell az eredeti terveken. Onnan tudod ugyanis, hogy jó célokat tűztél ki magad elé, hogy már az odavezető út minden percét is képes vagy kiélvezni. Ne mondj le erről!

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Csütörtökön egy hatalmi játszma, vagy egy rivalizálás főszereplője lehetsz, és csak nagyon nehezen tudod mindebből kivonni magadat. Ne hidd, hogy ebben, még ha kevéssé is vagy érintett, a te szavaidnak nincs elegendő súlya.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A Merkúr már a Bikában jár, és neked nagyon jót tesz ez a higgadt, megfontolt, lassú tempójú energia. Most ténylegesen igaz a mondás, hogy „Lassan járj, tovább érsz!”. Csak semmi sietség, kapkodás!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Csütörtökön ügyelj az arányokra egy ismerősöddel kapcsolatban, mert talán kezdenek közöttetek elcsúszni a dolgok valamelyik irányba. Fontos, hogy egyensúlyban legyen, mennyit adsz, és mennyit kapsz ettől a kapcsolattól.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Figyelj oda rá különösen, hogy ma mit kívánsz akár önmagadnak, akár másnak, mert igen erős hatalom van a kezedben. Koncentráld az energiáidat a pozitív dolgokra és igyekezz azon dolgozni, hogy segíts magadon és körülötted másokon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Nagyon is elemedben vagy csütörtökön. Magabiztos vagy, határozott és erős és ezt a környezeted is megérzi rajtad. Sokat számít, hogyan viselkedsz, milyen példát mutatsz ma, mert van egy fontos ügy, amiben számítanak rád.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Csütörtökön kissé megnövekedhet a munka mennyisége körülötted és talán joggal érzed úgy, hogy minden rád marad,mintha soha nem lenne ennek a napna vége. De mi lenne, ha most az egyszer nem egymagad próbálnál mindennel végezni?

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló