Horoszkóp

Az Ikreknek csodás napja lesz, a Nyilas felvillanyozódik – Horoszkóp 2024. május 18.

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.18 | 10:00

Szombaton dupla bolygóegyüttállás lesz a Bikában, Vénusz-Uránusz és Nap-Jupiter, ami hozhat izgalmas fejleményeket. Napi horoszkóp következik a hosszú hétvége első napjára.

Fotó: 123rf.com

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Szombaton a Nap és a Hold kedvező fényszöge szépséges napot ígér. Bármi is a program, jól fogod magad érezni, de leginkább akkor, ha a családdal töltöd a pünkösdi hosszú hétvége első napját. Most nagyon fontos neked, hogy szép környezetben lehess, mert Vénuszi jegyben jár a Hold.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ha egy nehéz feladaton túl vagy, akkor az okkal tölt el elégedettséggel. Ne azon járjon most az eszed, hogy mi a következő lépés, foglalkozz inkább azzal, hogy pihenj, kapcsolódj ki és ne csak testileg, hanem lelkileg és fejben is. Ebben segít neked hogy dupla bolygóegyüttállás lesz a jegyedben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagyon harmonikus napnak ígérkezik a szombat. Békés hangulatban vagy, és most igazán élvezed a családdal együtt töltött időt. Rövidesen kezdetét veszi az Ikrek hava, úgyhogy igazán jó hatásokra számíthatsz a következő hetekben is.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ma valaki olyannal találkozhatsz, vagy töltheted el az időd egy részét, akinek a társaságában remekül érzed magad és nemhogy elfáradnál, hanem inkább úgy érzed, hogy feltöltődsz a közelében. Lehet ez egy egyszerű barátság, de az is előfordulhat, hogy e mögött valami sokkal több is alakul.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szombaton olyan információkat kaphatsz, melyek alapján talán érdemes elgondolkodnod azon, hogy belevágj valamibe, amely extra jövedelmet és extra kényelmet hozhat az életedbe. Ugyanakkor ma jobb lenne félretenni a pénzügyeket, és azzal foglalkozni inkább, ami valóban számít.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Bár ma nem indul éppen romantikus hangulatodban a szombat, és nem is igazán tudsz ilyesmire gondolni, mégis úgy alakulhat a helyzet, hogy egy találkozás, vagy egy váratlan esemény ad egy ilyen színezetet az eseményeknek. Lehet, hogy találkozol valakivel, akit nem tudsz kiverni a fejedből.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ha szingli vagy, akkor a mai nap nem telik el eseménytelenül. Flörtölésbe keveredsz ma egy idegennel, vagy egy újdonsült ismerőssel, akivel már egy ideje nézegetitek egymást. Nos, könnyen lehet, hogy most valamelyikőtök összeszedi a bátorságát, és meglesz a meghívás az első randevúra.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Nagyon hangulatos ez a szombat, minden adott ahhoz, hogy remekül érezd magad. Fontos, hogy ne táblázd be magad egész hétvégére programokkal, hanem jusson idő az édes semmittevésre is. Nagyon rád fér már!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Remek nap jön, sok-sok nevetéssel és talán még a szerelmi életed is fenekestül felfordulhat. Vigyázz azonban, most több jelentkező is lehet, és nehogy két szék közül a pad alá ess!

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Nagyon szeretnéd, hogy minden jól alakuljon a szombati napon, de pont ezért mindenben észreveszed a legapróbb hibát is. Kicsit lazíts és inkább élvezd ki a szabadidőt és azt, hogy pihenhettek, együtt lehettek. Ne bosszankodj felesleges dolgokon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Szombaton légy nyitott egy találkozóra, vagy egy programra, ahová hivatalos vagy és számíts arra, hogy talán nem az történik ott, amit előzetesen vársz. Valami váratlan és érdekes esemény, vagy hír ugyanis megváltoztatja az események folyását.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma nem kell csodálkoznod, ha nagyobb siker vár rád, mint ahogyan számítottál rá, vagy több pénzhez, elismeréshez, bókhoz jutsz, mint amit eredetileg gondoltál. Bárhogyan is lesz, most ne kérdőjelezd meg, hogy mindezt meg is érdemled!

Forrás


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Kórházba került Ian McKellen
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 18.