Életmód

Ezért lesznek aprócska lyukak a kedvenc ruháidon

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.26 | 07:31

Biztos neked is feltűnt már, hogy néha apró, ismeretlen eredetű lyukacskák jelennek meg a felsőiden, még akkor is, ha azok alig párszor voltak csak hordva. Miért lehet ez? Eláruljuk!

Fotó: Pixabay / Pexels CC0

Kézenfekvő válasznak tűnik az, hogy molyok rágták meg, persze ez is egy lehetséges megoldás, de a legtöbbször egészen más ok húzódik meg a háttérben. Először is, vizsgáld meg, hol keletkeznek a lyukak! Ha biztosan kizárhatod azt, hogy valahova beakadtál, esetleg a macskád körme ejtett lyukat a ruhadarabon, akkor már csak egy lehetőség maradt:

a póló kidörzsölés áldozata lett.

Legtöbbször az övünkhöz, a nadrágunk gombjához, vagy a melltartónk különböző részeihez érintkezik az anyag, a folyamatos súrlódás következtében pedig akár pár alkalom után kilyukadhat. Sajnos ha már megtörtént a baj, nem igazán lehet orvosolni a problémát, ha csak nincs egy benned rejtőző varrónő, aki ezt is könnyedén megoldja.

A valódi gond azonban nem a surlódással van, hanem a felsőd minőségével. Hogy megelőzd a problémát, érdemes lenne befektetned strapabíróbb darabokba, amik nem adják meg magukat olyan könnyen. Ne feledd, nem az ára miatt lesz valami sokkal ellenállóbb, hanem az anyagból, amiből készült!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló