Életmód

Íme a világ öt legdrágább háza

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.09.05 | 11:35

Hong Kong, Franciaország, Bel Air? Íme a világ öt legdrágább háza. És ti melyikbe költöznétek be?

5. Fei Ngo Shan Single House, 37,9 milliárd forint (Hong Kong)

Természetesen nem könnyű feladat kiemelni egy különleges dolgot a Hongkongban található klasszikus stílusú kastélyban, ami megérdemli, hogy helyet foglaljon a világ legdrágább házainak öt legjobbja között. Az otthonban minden megtalálható a Victoria kikötőre nyíló kitűnő kilátástól, az extravagáns belső dekoráción át a nagy medencéig és egy saját út is ami a nyüzsgő belvárosból vezet fel a házhoz.

4. Gemini Estate in Manalapan, 41,2 milliárd forint (Florida, USA)

Az USA egyik elegáns részén helyet foglaló, Gemini Estate egy 15 hektáros, óceán és tó körüli birtok, amely teljesen egyedülálló Palm Beachen. Mérete, csúcskategóriás kényelme lenyűgöző, és sokan is élvezhetjük, hiszen a ház több mint 30 hálószobával rendelkezik. A véget nem érő területen kívül számos szabadidős lehetőséget kínál, úszómedencét, PGA szabványos golfpályát, teniszpályát illetve kosárlabdapályát, valamint egy fitneszközpontot és gyógyfürdőt is találunk rajta.

3. Palais Vénitien, 42,7 milliárd forint (Cannes, Franciaország)

Bejönnek a monumentális oszlopok és a díszlécek? Akkor ez a te házad, az egész életérzés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a velencei stílusú  Palais Vénitien az egyik legdrágább ingatlan legyen. Az épületet, amely 2,4 hektáron fekszik Bizánc és Velence építészete ihlette. Szintén található rajta éjszakai klub, borospince és medence is. De ez talán nem meglepő a legdrágább európai házban.

2. Authentic Italian Villa, 49,5 milliárd forint (California, USA)

A Beverly Park számos nagyszerű, csodálatos tulajdonsággal rendelkezik, az itteni ingatatlanok átlagára 650 millió forint, de ennek a lenyűgöző olasz stílusú villának Beverly Hills-ben még mindig sikerül ellopnia a bulit és kiemelkednie onnan. A kapu, egy 30 autó befogadására alkalmas elülső udvarra nyílik, amelyet 40 méter magas pálmák vesznek körül. A hatalmas kúria 20 000 négyzetméteren terül el Los Angeles felett, és uralja a környéket.

1. Casa Encantada, 67,5 milliárd forint (Los Angeles, USA)

A Casa Encantada, vagyis Amerika legdrágább háza egy 1930-as években épült kúria, amely nyolc hektárt foglal el a Bel Air Country Club felett. Lenyűgöző homlokzattal, kivilágított tenisz- és kosárlabdapályákkal és természetesen fogadóteremmel rendelkezik. Találunk itt legalább 60 hálószobát, és helikopterelszállót is. A neves tervező, T. H. Robsjohn-Gibbings által megálmodott házat a világ leggazdagabb embere lakja jelenleg. Jeff Bezos az, aki megengedheti magának ezt a luxust és azt a házat amely a világ talán áhítottabb helye.

Forrás:JamesEdition

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló