Életmód

Így szexelnek a világ népei – országonként, ki hogy csinálja

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.08 | 15:18

Kiderült, hogy a görög férfiak a legjobbak az ágyban, ezen felbuzdulva szextérképet állított a The Sun.

123rf

Japán – Csak az emberek 34 százaléka szexel heti szinten. A hosszú munkaidőt hozták összefüggésbe azzal, hogy a párok kevesebbet érintkeznek egymással.

Franciaország – Ez a gyorstüzelők országa, a férfiak fele képtelen késleltetni az elmenést, és csak a hat százalékuk marad talpon 13 percig.

Görögország – Az emberek 87 százaléka szexel legalább egyszer minden héten, amivel a lista elején vannak.

Norvégia – Ha az orgazmusok számát nézzük, a skandináv nemzet világelső: a lakosság 35 százaléka mindennap él át orgazmust.

Egyesült Királyság – Itt 1,5 millió embernek van lábfétise, Machestert konkrétan kinevezték a világ lábujjszopkodó városának.

Belgium – Náluk a nők vannak nyeregben, az ország kedvenc szexpóza ugyanis a lovagló.

Lengyelország – A lengyeleknél a kanálpóz a favorit, ebben a pár mindkét tagja az oldalán fekszik, a férfi a nő háta mögött.

Oroszország – Itt még nemzeti gyarapodás nap is van, szeptember 12-én. Így akarják ösztönözni a lakosságot, hogy maradjanak otthon, szaporodjanak, akinek pedig nagyjából 9 hónappal a nagy nap után születik gyereke, jutalmat kap.

Egyesült Államok – Amerika az édeshármasok országa, minden kilencedik embernek volt már része többtagú kapcsolatban, és minden hatodik kipróbálna ilyesmit.

Brazília – Náluk tart egy aktus a legtovább, világelsők 30 perccel. Ugyanakkor az is igaz, hogy a nők 44 százaléka színlelni szokta az orgazmust.

Németország – A népesség harmada szeret meztelenül strandolni, és egész Európában náluk van a legtöbb Swinger klub.

India – Az indiaiak 95 százaléka nem használ óvszert, az elmondásuk alapján ugyanis csökkenti az intimitást. Ez némileg magyarázza, hogy az országnak miért van problémája a túlnépesedéssel.

Kína – Ők élik át a legkevesebb orgazmust a világon, csak az emberek 76 százaléka jut el a csúcsra szex közben.

Kenya – A kenyaiak a világon a leghűségesebbek.

Olaszország – Itt az emberek 80 százaléka kedveli az orális szexet, és a párok gyakran néznek pornót együtt. Játékokat is szívesen használnak, a 24 százalékuk dobja fel így az együttléteket.

Thaiföld – Az emberek fele bevallottan hűtlen, bár az is igaz, hogy évszázadokig megszokott volt, hogy a férfiak szexmunkásokhoz járnak.

Új-Zéland – Náluk élnek a legforróvérűbb nők a világon, átlagosan 20,4 szexpartnerük van életük során.

Meghökkentő infók érkeztek a magyar nők szex-étvágyáról


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló