Életmód

Alkotói pályázatot hirdet a BKV az M3 metró felújításához kapcsolódva

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2022.10.01 | 07:18

Harmadik és egyben utolsó alkalommal hirdet alkotói pályázatot a BKV Zrt. az M3 metróvonal felújításához kapcsolódva 3 és 23 év közötti résztvevők számára.

A közlekedési vállalat közleménye szerint öt témában várják a rajz, festmény, grafika, fotó, videó, plakát, kollázs, vagy szabadon választott technikával készült műveket 2023. január 30-ig.

Kemény Máté/Wikipedia

A nevezők választhatnak, hogy a kedvenc állomásukat, a metrófelújítás munkálatait, a metró környezetbarát jellegét, vagy az akadálymentesítés fontosságát jelenítik meg műveiken, de bemutathatják a metró kettős funkcióját is. Eszerint a földalatti vasút egyszerre jelent gyors és hatékony közlekedési formát egy zsúfolt városban, másfelől rendkívüli helyzetekben menedékhelyet is jelenthet a város lakói számára.

A beérkezett pályműveket Rumi Rózsa festőművész, Garami Gréta művészettörténész, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria igazgatóhelyettese és Labrosse Daniel képzőművész és illusztrátor értékeli.

Az alkotásokat e-mailben vagy postai úton várják, a részletekről az www.m3felujitas.hu oldalon lehet tájékozódni. A metrófelújításhoz kapcsolódó 2018-ban és 2020-ban hirdettek korábban pályázatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.