Életmód

Két legendás óra is eladásra kerül

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.30 | 13:48

Steve McQueen és Paul Newman órája is gazdára találhat ezen a decemberi árverésen.

Steve McQueent és Paul Newmant szerintem senkinek sem kell bemutatni, mindketten két dologt imádtak, az órákat, és a kocsikat. Az autóversenyzéshez méltó módon már több évtizede is kapcsolódnak az órák is: míg McQueen a Heuer sportosabb vagányabb modelljeit szerette, Paul egy legendás Rolex Daytonát hordott, mely három éve elképesztően magas összegért, több mint 17 millió dollárért talált gazdára. Igen ez, 5,6 milliárd forint.

Most az akciósház decemberben két legendás órát is el fog árverezni, lesz egy másik Paul Newman Daytona, melyet a feleségétől kapott 25. házassági évfordulójukra, hátulján a Drive slowly  – Joanne felirat olvasható, ennek összege kb egy millió dollár lehet.

De a másik modell se gyenge, ez egy Heuer Monaco lesz, melyet Steve McQueen a Le Mans forgatásán viselt. A TAG Heuer ma is gyártja ezt a modellt, melyet az autósportok szeretői nagybabecsülnek, ez talán mg többet fog érni mint a Rolex. Mutatjuk is őket, és persze irigyek vagyunk a két szerencsés jövendőbeli tulajdonosra.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló