Életmód

Ajándékozd meg a kutyád!

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.16 | 13:27

Nehogy már csak az embereknek legyenek ünnepeik, a legjobb barátnak is jár valami meglepetés.

gettyimages-462565390

A családtagként funkcionáló négylábúaknak nagyjából fogalmuk sincs az idő természetéről, a séta és etetés közeledtét kivéve. Nem is kérhetjük számon házi kedvencünktől, hogy tisztában legyen azzal, hogy éppen milyen hónap vagy ünnepnap van soron, ettől függetlenül kifejezhetjük jószágaink számára is, mennyire szeretjük őket. Az ölelgetésen és a jutalomfalatokon túl nagyobb volumenű figyelmességekben is gondolkodhatunk, javasolja a Deadspin.

Ruházat

Van az a kutya, akinek tavalyi divat szerint már ciki az utcán mutatkozni, viszont a méretei változhattak, így érdemes méretet venni ebünkről, nehogy a tavaly bevált S-es idén már szorítsa. Egy lötyögő L-es darabbal se lepjük meg kedvencünket, amiben átfagy, „majd belenő”-felkiáltással.  Nagyon menő a kutyacipő, mely a négy tappancsot a hidegtől, hótól és a vele járó problémáktól is óvja.

kutyacipo
amazon.com

Rágnivaló agancs

Aki erdei sétája során nem botlik pont szarvasagancsba – és ezzel a kutyatartók többsége így van – az vehet kedvence számára rágcsálásra ideális agancs-darabot, mely megszólalásig hasonlít egy fadarabra. A fogaknak viszont nagyobb kihívás a gumicsontnál is, és még az anyaga is természetes.

ragocsont11
forrás: allatparadicsom.hu

Teniszlabda

Az örök klasszikus, mely főleg kisebb szájjal rendelkező kutyusoknak ajánlható. A jobb márkájú, sárga lasztik ráadásul még sípolni is tudnak, megfelelő igénybevétel esetén.

Lépcsős kutyaház

A házőrzés feladatát magasabb szinten űző blökik számára ideális, főleg erkélykorlátos, kilátó teraszos kivitelben. Az alig 120 dolláros (32 ezer forint körüli) házikót ügyesebb barkács-készséggel rendelkező gazdik akár maguk is elkészíthetik.

kutyahaz

És ha tényleg értelmetlen dolgot akarsz itt az iFetch:

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.